railmaster Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 To je ale pěknej nesmysl, co jsi napsal Teď to bohužel nemám čas rozebírat, ale přečti si třeba tohle: http://www.mises.cz/clanky/prispelo-euro-ke-krizi-nepochybne-538.aspx Možno je to nezmysel, ale myšlienka je nie na zahodenie. Množina ľudí, ktorá vytvára spotrebu má percentuálne stále menší a menší podiel z peňazí v obehu na to, aby vytvárala ďalej spotrebu, ktorá by hnala svetovú ekonomiku. A keďže musí viac šetriť, nakupuje stále menej a menej... Tá malá časť ľudstva, ktorá disponuje s väčšinovým balíkom, nemá takú spotrebu potravín, ani iného tovaru, aby sa to prejavilo. Riešení je viac, napríklad iné rozdelenie balíka, alebo znárodnenie zemegule, alebo vojna, anarchia , jedno horšie riešenie od druhého. Jedno je isté, do nekonečna trend, ktorý je nastúpený ísť nemôže.
Josef01 Odesláno 16. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2012 (upraveno) Dnes jsem v Albertu kupoval křen, kilo stojí 70 Kč. Protože nakupuju v různých prodejnách nepamatuju se kde mají váhy a kde ne. Tudíž jsem to dal na váhu v zelenině, koukám 186 gramů, ale nikde tlačítka výběru zeleniny, tak jsem pochopil, že se to váží u pokladny. Moje překvapení bylo, když to dala na váhu a tam 212 gramů. Nikdy jsem se o tohle nestaral, ale nedalo mi to. Tak jsem pokladní řekl, že váha v zelenině ukazuje 186, ona to dala znova na pokladní váhu a tam 231 gramů a říká, to víte, ono záleží jak se to tam položí.... no nemám slov, drahý jídlo a ještě kradou. Když uvážím, kolik tun potravin projde přes pokladny, má Albert do kapsy klidně 400 tisíc měsíčně jen na váhovém rozdílu. Upraveno 16. června 2012 uživatelem Josef01
montemar Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 tak to je síla... to musím vyzkoušet.. .. mimochodem, křen jsem náhodou kupoval včera, u stejné "firmy"... vybíral jsem hodinu, páč se mi nezdály, doma do něj říznu - a.... uvnitř plíseň... nesleduju kolik stojí, ani vlastně nevím, co jsem za něj platil... ale tohle na...e... radši bych za něj dal třeba stopade, nebo dvěsta, ale aby mi nezkazil večer /-ři/ ...
railmaster Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Prečo si ten chren nevykopete zo zeme? Ten kúpenský nemá grády. Pred domom ho vždy nechávam rásť.
FrantisekH Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Chlapi,,, křen si přijeďte ke mě nakopat mam ho tolik že nevim co s nim..a vážit vám ho rozhodně nebudu...jen půjčovné za krumpáč je 250 na hodinu
joXerus Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Clovece ja Ti neviem,inflacia?Mna by len zaujimalo kde tie vsetky prachy su,kto ich vlastni a na co mu budu,ked to tu prdne.... jsou tu lidi, kteří mají spoustu hodinek a nebudou se moci v klidu vyspát, dokud je nebudou mít všechny pokud máte chvilku čas, koukněte se na ty dva dokumenty: Potraviny, a.s. / Food, Inc. Na jídle záleží: Jsi to, co jíš / Food Matters
B.F.G. Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Pribuzny obor v zoo prodejne sem kupoval tesneni na filtr... prisel manik a kupoval pytlik sena... pokladni rika 79 kc... manik zaplatil a odesel... tak jsem si v duchu rikal kolik miliard se vali na polich a kolik set tisic sezerou rocne kralici u nas doma B-)
Quasar007 Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Bohužel to seno znám. Kamarádka co bydlí v Praze potřebovala seno pro dítě do školy na nějakou výtvarku. Vzhledem k tomu, že sami senem v paneláku nedisponovali, tak vyrazila do města a někde koupila sáček sena (myslím že na obalu bylo, že je z Krkonoš). Tudíž prodat se dá cokoliv...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se