el.padrone Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 DOBRÝ DEN JSEM ČLENEM TOHOTO WEBU JEN VELMI KRÁTCE A NEJSEM ZNALCEM ANI HODINÁŘEM JAKO NĚKTEŘÍ OSTATNÍ , ZAČÍNÁ SE U MNE, ALE ROZVÍJET ZÁJEM O KVALITNÍ HODINKY.BOHUŽEL MÉ ZKUŠENOSTI JSOU ZATÍM VELMI MALÉ A SÁM NEDOKÁŽU ROZEZNAT LEVNÝ ČÍNSKÝ ŠMEJD OD OPRAVDU KVALITNÍCH HODINEK,COŽ BÝVÁ NĚKDY PROBLÉM I PRO ZKUŠENÉHO ZNALCE. NEDÁVNO JSEM DOSTAL MOŽNOST ZAKOUPIT HODINKY ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA PRODÁVAJÍCÍ MI TVRDÍ ŽE HODINKY ZDĚDIL PO OTCI A NEMÁ K NIM ŽADNOU DOKUMENTACI ANI DOKLAD JEN KRABIČKU (VIZ.FOTO) ÚDAJNĚ VZHLEDEM K TOMU JE JEJICH CENA VELMI NÍZKÁ AŽ SMĚŠNÁ PRODÁVAJÍCÍ MÁ DOBRÉ REFERENCE ALE CELÁ VĚC SE MI STEJNĚ NEPOZDÁVÁ HODINKY JSEM ZATÍM VIDĚL JEN NA FOTCE VIZ PŘÍLOHA A NEJSEM SI JISTÝ JESTLI NEJDE O FEJK VŠIMNĚTE SI NAPŘÍKLAD UKAZATELE DATUMU MYSLEL JSEM ŽE TENTO MODEL SE DĚLÁ JEN SE STOPKAMI A GRAVÍROVÁNÍ NA SPODNÍ STRANĚ JE PRO MNE TAKÉ ZÁHADOU , ALE MŮŽE TO BÝT NĚJAKÝ STARÝ MODEL JESTLI JSOU PO OTCI. KAŽDOPÁDNĚ NAJDE SE ZDE PROSÍM NĚKDO KDO MI DOKÁŽE POMOCI ALESPOŇ ČÁSTEČNĚ?
Dantechno Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Chtel bych te pochvalit za velikost fotek - to se kazdemu na poprve nepodari... A jinak ty hodinky jsou k smichu viz. Snow.
sibirnaya Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 ano, model Daytona se dela jen se stopkama, kalendar je nesmysl.
xjr1 Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 ... JE JEJICH CENA VELMI NÍZKÁ AŽ SMĚŠNÁ ...Tohle by mělo stačit i člověku, kterej pravý Daytony nikdy neviděl Jinak na těchto je jejich asijskej původ vidět už na dálku...
Qvido Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Když zmáčkneš každé ráno jeden ten čudlík tak ti přeskočí datum, to je takovej Rolex věčnej kalendář.
Micey Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Schválně, za kolik ti je ten dobrák nabízel?
Chorche Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Všechno podstatné už zaznělo, ruce pryč od toho a tečku prodávajícímu dědicovi
glanc Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Ahoj, je to fejk, zase se našel, nějaký chudák, který zdědil fejk..... Jaký má ten tvůj známý proboha dobrý reference ?Za kolik se tohle proboha nabízí ?
montemar Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 možná je to daytona v platině... ty se vyráběly krátce, jsou dost vzácný...
224477 Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 skus to predat nejakym podozrivym rusom alebo cecencom, oni to maju radi, nezabudni im uviest aj svoju adresu pre pripad neskorsej reklamacie.
sibirnaya Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 tak uz se v tom do pici nepatlejte, proste je to fik a hotovo..
Jay Doll Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 OK, je to falzifikát hodinek a víc k tomu asi není co dodat. Na žádost zamykám
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.