lukas.litera Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Ahoj všem. Už asi 14 dní vybírám hodinky a tyhle Bulovy mě celkem zaujaly. Chtěl bych se zeptat, zda je něco takovýho vhodný vzít k saku, nebo jestli budu za exota? Díky za názory.
Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Každopádně by to chtělo alespoň přehodit řemen neboť pryžový a sako, nevím, nevím.
vraby Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 k obleku asi ne,viděl bych to spíš na něco takového:
Frantik Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 No ja myslim, ze ani vymena remenu moc nepomuze. Ty hodinky nejsou spatny, ale "takovy moc zlatý" (prestoze ve skutecnosti nejsou) - mozna bych volil decentnejsi model, nebo skutecne nejaky model ve zlate.
onney Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 K obleku určitě ne, tam patří mnohem decentnější hodinky. Na druhou stranu... Bondovky nejsou oblekovky a Bondovi to bylo jedno...
Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 to onney - vidíš ten jemný rozdíl mezi Seamastery a Bulovami ?
Conrad Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Tak tyhle hodinky a sako si dovedu představit jen u Horsta z německých televizních reklam.
onney Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Chvíli jsem se musel zadívat na oba obrázky, ale nakonec jsem si rozdílu všiml. Proč se ptáš??
onney Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Ty bondovky jsem myslel jako přirovnání. Také to nejsou oblekovky. Jsou to sportovní hodinky. Chtěl jsem tím říct, že k obleku takový typ nepatří, ale i tak to někteří lidé (James) nosí.
Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 V 9. 1. 2012 v 8:40, 'Conrad' napsal: Tak tyhle hodinky a sako si dovedu představit jen u Horsta z německých televizních reklam. To je absolutně výstižné !!! Myslím, že se může vlákno uzamknout.
lukas.litera Odesláno 9. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 DANKE :-) V 9. 1. 2012 v 8:53, 'Snow' napsal: To je absolutně výstižné !!! Myslím, že se může vlákno uzamknout.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se