Přejít na obsah

1 hlas

1. 1. Jak to řešit:

• nechat volně 22mm
      0
    • nacpat tam 24mm
    • smířit se s řemeny pouze od výrobce..
      0

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám na vás neobvyklý dotaz, k hodinkám s roztečí pro řemen 23mm nemohu sehnat pěkné řemeny, vždy se nabízí 22mm nebo 24mm.

/pro doplnění se jedná o Victorinox/

Posted Image

Je lépe použít 22 a mít ho ?na volno?, nebo tam cpát 24mm?

Jaký je váš názor?

Odesláno

Míro,

na fóru jsou nejméně tři borci (Ondra Šíma, členové Zrno a Spinach), kteří ti spíchnou řemen na míru, ve kvalitě lepší než seriová produkce a za super cenu...

A k Tvému dotazu: rvát to tam je na prd, na "volno" snad ještě horší :smile_anim:

M.

Odesláno

Míro,

na fóru jsou nejméně tři borci (Ondra Šíma, členové Zrno a Spinach), kteří ti spíchnou řemen na míru, ve kvalitě lepší než seriová produkce a za super cenu...

A k Tvému dotazu: rvát to tam je na prd, na "volno" snad ještě horší :smile_anim:

M.

Se simonem, zrnem a spinachem pochopitelně souhlasím, ale svýho času jsem na 21mm pouzdro dával řemen 22mm a ničemu to nevadilo, klidně bych to udělal znovu. Dokonce jsem nějaký čas nosil BWC s 20mm pouzdrem (resp. s 20mm prostorem mezi nožkama na řemen) na 22mm Hirsh řemenu a taky to šlo - když jsem se na to soustředil, tak to bylo vidět, že se řemen za poudrem trochu rozšiřuje, ale nijak mě to nerozčilovalo, narozdíl od řemenů, které jsou užší než prostor mezi nožkama, z toho mám kopřivku.
Odesláno

Míro,

M.

Vím, taky jsem nad tím uvažoval, ale když já jsem v CZ jednou za uherský rok, tak sedím před compem, projíždím eshopy a špekuluju.. :eek:

Odesláno

na 23 mm bysi´ měl dát 24 mm v pohodě, pokud se nejedná o "abnormálně tvrdou" kůži..

kůže sama o sobe je přeci poddajná

:D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...