Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem si pořídil zde přes profíporadce :-))/ tímto mu i ještě teď děkuji/ hodinky http://www.guessky.cz/outletguess/eshop/18-1-NAUTICA/0/5/157-Hodinky-NAUTICA-N19509G-Chronograph ale byly dovezeny, takže byly levnější a i když už na denním nošení vytrpěly své, nicméně jsem s nima velice spokojen.

Ale když je tady otevřené tohle téma, prosím o Váš názor poř.zkušenost...noo i když tady tyhle hodinky asi moc lidí mít nebude :-)) ale zkusím to.....prostě na hodinky http://www.tiphodinky.cz/katalog-hodinek/panske-hodinky-invicta-force-collection-2772.html jelikož po nich pokoukávám. Nevím ještě zda hnědé nebo bílé....mne se tedy více zamlouvají ty hnědé..

A zda je mám koupit u nás, nebo raději odněkud ze zahraničí./Každá kačka pro mne dobrá :-))/

Za info nezkonale děkuji.

Odesláno

Ja mam zkusenosti jenom s invictama s miyotou, pripadne seiko strojkem, cili hodinky behaji bez problemu a spolehlive uz nekolik let. Zpracovani je dle mne to lepsi, co muzes za tu cenu dostat. Popravde bych rekl, ze zpracovani je o fous lepsi nez u seika (v tehle tride). Jenom pozor, invictu jako znacku hrozne degraduje jejich zakaznickej (ne)servis. Hodinky urcite doporucuji koupit venku, pri troche hledani se venku daji sehnat i o 70% levneji nez u nas.

Odesláno

Tak hodinky již dorazily zpět do UK a obratem byly zaslány nové... Dokonce mi bylo vráceno poštovné v plné výši, takže jsem spokojen. Nemůžu se dočkat až mi přijedou :rolleyes:

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Odesláno

Tak hodinky již dorazily zpět do UK a obratem byly zaslány nové... Dokonce mi bylo vráceno poštovné v plné výši, takže jsem spokojen. Nemůžu se dočkat až mi přijedou :rolleyes:

Tak to jde vidět,že to je velice solidní firma!U nás bys na to mohl zapomenout,jak na to,že ti dají nové,tak hlavně na to,že ti zaplatí i poštovné.Tak hlavně ať už běží desítky let bez problémů.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak od minulého pátku mi již přišly nové hodinky... Tentokrát již plně funkční. Tak teď už jen dlouho spokojených let s mými Seiko SNA413 :ph34r:

Upraveno uživatelem gab79

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...