lukas.litera Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Zdravím,rád bych znal Váš názor na tyto hodinky. Vybíral jsem něco co budu moci nosit k obleku i v civilu cca. do 10 tisíc kč. Nakonec jsem narazil na tyhle Bulova Accutron. Co si o nich myslíte? Máte někdo zkušenosti s touto značkou, ať už jakékoliv. Je to sice amerika, ale prý vyrábí ve švajcu... Díky. L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelus Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Nooo, mě to mooc líbí, alespoň vzhledově :-) obrázek zezadu na strojek by nebyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.litera Odesláno 9. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Obrázek zezadu jsem bohužel nenašel... Nooo, mě to mooc líbí, alespoň vzhledově :-) obrázek zezadu na strojek by nebyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 pred rokmi som mal v ruke uz starsie accutrony a aj po rokoch vyzerali presvedcivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Obrázek zezadu jsem bohužel nenašel... To máš ještě dobrý, já jsem nenašel v jejich katalogu ani zobrazený model, pouze s římskýma číslicema Jo a ze zadu by měl Kirkwood mít půlkruh dýnka průhled a druhý půlkruh ocel ale kdoví jestli všechny modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Ty modrene sroubky, ladicka a rubin uprostřed vypadaji efektne. Jen si nejsem jisty, jestli to stojí za tu umazlou dvanactku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Společenské hodinky bych raději jednodušší a hlavně vkusnější..."dva" ciferníky, divnej font číslic a zbytečnej průhled..nelíbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.rada Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Neni to muj salek caje, ale libi se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.litera Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Díky za nazory. Měl by jste nekdo tip na neco decentnejsiho v cenově relaci do 12k? Nechci nic úplne konzervativního, ale spis elegantní ho, klidně i trochu ujetyho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maccin Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 nevím jestli se ti tohle bude líbit.Strohý jednoduchý design, na druhou stranu na můj vkus trochu ujetý, lehce přes 12k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se