Jarda88 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Super domluva,za mě ***** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Popravdě? Mám hodinky a navíc skvělý pocit z tohodle člověka.Vřele doporučuji a kdykoliv zopakuji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Rýchle stretko, fakt pokec a prvý obchod medzi nami. Odporúčam a dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Perfektni komunikace, vse dle domluvy, takhle to ma vypadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Poslední předvánoční záchvěv v podobě obchodu s Martinem byla velmi příjemná tečka;-)Chronomag par excellence!Děkuju moc a přeju krásný Vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Vše na jedničku s hvězdičkou. Mohu jen a pouze doporučit. Ještě jednou děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Byla to sranda od začátku do konce Děkuju a Snake doporučuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Prohlašuju, že jsem s kuncákem provedl dnes asi desátej obchod a pořád nemám důvod v tom nepokračovat :-)Zase díky a někdy příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Zase jeden pohodový obchod, jako vždy. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Opět, zas a znova! Jako dycky všechno tak, jak se sluší a patří na tomhle fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyx Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Martina mohu jen doporučit. Rychle a spolehlivě. Milý pokec. Děkuji. H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 (upraveno) Super domluva, vše klaplo, ještě pro mne přijel na nádraží... Martina doporučuju. Díky. Upraveno 12. ledna 2020 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wen Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Rychlý, bezproblémový obchod a fajn pokec. Palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Maximální spokojenost, skutečnost předčila mé očekávání. Martin je prostě pravý gentleman tohoto fóra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Děkuji za tvou abnormální ochotu přijet prodat hodinky, jel si z daleka a to se mi stalo poprvé, že by přijel prodejce zamnou. Vzhledem k tomu, jak obchod probíhal si dovolím říct, že kdybych měl hodnotit celý obchod známkou jako ve škole, byla by to jednička s hvězdičkou . Pokec výborný, komunikace přes chnmg a mobil také. Doporučiji všemi deseti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Další z řady úspěšných obchodů, tentokrát lehce do mínusu pro kuncáka, takže pro příště to máš u mě. Díky a zase někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Také se přidávám s hodnocením 1*. Rád jsem poznal jednu z legend fóra, Martinovi děkuji za ochotu i obchod. Pepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Universal-export Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Můj první obchod na chronomagu a hned taková pohoda se vším všudy,z hodinek mam velkou radost.Velmi děkuji a doporučuji.D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Díky za další prima pokec a kšeft. Nebyl poslední :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Místní srdcař. Nynější situace zkomplikovala předání, ale on neváhal a pro hodinky si setsakramentskej kus dojel. Ještě jednou díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se