Kairos Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 S odkazem na další zdroj mám dotaz,proč se používá na průhled dýnka safír a na ciferník plexi? díky za fundovanou odpověď
Vlcak Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Dle odkazu je i zepředu 2,3 mm silný safír a ne plexi. To jsi vyčetl kde?
Kairos Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 (upraveno) U 398 tadyCase: 47mm polished red gold Movement: Hand-wound mechanical,exclusive Panerai OP XXVII calibre, base Minerva 16-17 Functions: hours, minutes, seconds Water resistance: 30 metres Crystal: Plexiglas 3.0 mm Back: See-through sapphire crystal Dial: brown U 399 tadyCase: 47mm AISI 316L polished steel Movement: Hand-wound mechanical,exclusive Panerai OP XXVII calibre, base Minerva 16-17 Functions: hours, minutes, small seconds Water resistance: 30 metres Crystal: Plexiglas 3.0 mm Back: See-through sapphire crystal atd.atd.atd. Upraveno 17. ledna 2012 uživatelem Kairos
Andrew Odesláno 17. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 S odkazem na další zdroj mám dotaz,proč se používá na průhled dýnka safír a na ciferník plexi? díky za fundovanou odpověď Fundovaně to neumím, ale co "back to basics" ?
Kairos Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Fundovaně to neumím, ale co "back to basics" ? nevím,možná, působí to na mě stejně jako kombinace "polished red gold + plexiglas" tedy divně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se