E230 Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 caute,nerad tu riesim taku somarinu, ale mate niekto skusenost s russianarmyshop.eu? po spekulaciach ci smirs, zenitar atd. som objednal hned 2 kusy u nich (voci ebayu mam stale predsudky , a aj ked "registruju moju objednavku, tak nic, aj ked som tam pisal aj mail. ja len ci funguju realne v sucasnosti (a nedajboze su aj spolahlivi) dik moc
kdojinej Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 (upraveno) Psal jsem jim dotaz, neodpověděli. Taky. Upraveno 16. ledna 2012 uživatelem kdojinej
E230 Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 aha..tak to zacinam nieco tusit cize fakt bolo rozumnejsie to kupit rovno na smirs asi...
kdojinej Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 No nevíš. Třeba jen hoši jsou líný kvedlat do klávesnice. Nebo jejich kontaktní formulář na webu nefunguje jak má. Napiš mail, zavolej telefonem. Zajeď osobně. Nebo kup jinde.
E230 Odesláno 17. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 No nevíš. Třeba jen hoši jsou líný kvedlat do klávesnice. Nebo jejich kontaktní formulář na webu nefunguje jak má. Napiš mail, zavolej telefonem. Zajeď osobně. Nebo kup jinde. ta posledna moznost bola rada nad zlato
E230 Odesláno 17. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 ak su liny kvedlat do klavesnice,tak nech pecu perniky a nerobia si shop na webe. Ale chapem,ze nie kazdy ma rad PC.Pockam teda este a uvidim,co ine mi ostava.. (udel spotrebitela postkom. statov).
Pavel Svoboda Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Přidám svou zkušenost. 10.11.2011 jsem udělal objednávku. Po měsíci jsem poslal dotaz jak to vypadá. Za několik dnů přišla odpověď, že zboží bude okolo 16.12. v Praze, takže svitla naděje, že dárek bude pod stromečkem. Je 17.1.2012 a nikde nic. Výsledek je marné čekání a jistota, že tady už nikdy nic kupovat nechci.
kdojinej Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 ta posledna moznost bola rada nad zlato Promiň,přehlídl jsem, žes tam objednával.
E230 Odesláno 17. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 tak dnes som tam volal, zdvihol to pan, ktory tomu viditelne moc nesefoval s tym, ze ano, objednavky tam nejake maju, a ze dotycny pan, s ktorym chcem hovorit sa ma v okamziku vratit, lebo budu dnes odosielat tovar, a ze ma nakontaktuje telefonicky (co sa samozrejme zatial nestalo...necakane podla vsetkeho to nebol cech, ale cudzinec. takze pavle, mozno tu hrozi, ze ti v kratkej dobe dorazi vianocny darecek...
E230 Odesláno 17. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Promiň,přehlídl jsem, žes tam objednával. v pohode, len nerad by som to stornoval/vzdal s tym, ze nic z toho nebude a objednal zaroven inde, a nakoniec by som riesil, ze co so 4 hodinkami
kdojinej Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 v pohode, len nerad by som to stornoval/vzdal s tym, ze nic z toho nebude a objednal zaroven inde, a nakoniec by som riesil, ze co so 4 hodinkami Kdybys snad chtěl pátý nebo šestý, tak jsou v prodejním vlákně
E230 Odesláno 17. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 takze aby som predajcovi nekrivdil, chyba nebola v prijimaci, nesnazili sme sa srovnat obraz a nikto ho neovladal horizontalne ani vertikalne.objednavka sa naozaj vybavovala, len originalnou customer policy metodou "bez slov", co sa nakoniec vysvetlilo. a objednavka by mala byt aktualne pripravena na expedovanie. zatial to teda vyzera dobre.
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Ahoj, mám s nima podobnou zkušenost - zboží ti dodaj, ale prostě nečekej, že to bude úplně hned:smile_anim:, trochu se to protáhne ( má zkušenost - 2 nákupy, zpoždění u jedné cca 6 dnů u druhé cca 14 ). Prostě jako s ruskejma hodinkama, odpustíš jim drobné nedodělky, ale dočkáš se jich.
E230 Odesláno 17. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 no dobre dobre...spozdeni...ale dodaciu dobu maju aku? nikde to uvedene nemaju a email neriesia
wladap Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Objednal sem, osobne sem tam byl, ale nebyl tam nikdo kdo by mi mohl hodinky prodat (takze otviraci doba nehraje moc roli). Maj tam par hodinek a nejaky obleceni. Obcas jedou doplnit zasoby do Ruska a to pak jsou asi castecne mimo provoz. Vlada
Kristian.nov Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Kupoval jsem tam Vostoky, čekal jsem sice měsíc, ale nakonec dorazily. Takže vše nakonec ok
E230 Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 chlapci....vy by ste neverili, co ti borci tam dokazu vykuzlit...
Tibb Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Eshop regulerně funguje, jen pravděpodobně nedrží moc velké zásoby, takže objednanené hodinky určitě zašlou, třebas se zpožděním.
E230 Odesláno 24. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 to chapem, ze moze regulerne fungovat, ale ked ti niekto poskytuje plnenie s omeskanim tak to neni akoze prave super benefit teda viem si predstavit aj ine moznosti.minuly utorok mi oznamili, ze objednavka sa expeduje, a vo stvrtok, ze vlastne mi to nemozu poslat, lebo fakturacia, prepocet meny apod. = neda sa to poslat na slovensko ....aj ked sa to neda, tak ze vlastne sa to da, ale len za 15e (tolko zaplatim za zasielku concordom z holandskych antil).tak som to v ramci spotrebitelskeho komfortu nechal este vo stvrtok zaslat na cesku adresu.zajtra je streda.niekto sa tu asi synchronizuje s mayskym kalendarom
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se