Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem od nich objednával Voskoky, asi po měsíci jsem se dotazoval mailem kde že jsou, žádná odpověď. Po dalších 10 dnech jsem se tázal znovu, konečně jsem dostal odpověď, že hodinky v rusku neměli, ale že dovezli jiné a brzy to bude na stránkách. Tak jsem objednávku stornoval a koupil je na ebay od Zenitara, odkud přišli do 14 dnů.

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

..."ze dovezli jine"... :) hh to je dobre.

Kazdopadne,hodinky konecne v poriadku dorazili.

case ma nazivo prekvapilo,dost vysoke.korunka presne podla uvadzanych prispevkov tu na fore (chce to grif),tah to same-je vyrobeny z obalov velkonocnych cokoladovych figuriek (zrejme to vyriesi id zrno).v baliku pribaleny zeleny caj jasminovy.

Takze nakoniec to zvladli a tovar dorazil v podstate za 2 tyzdne z CR do CR.nabuduce ale asi skusim ineho predajcu

Dik vsetkym za prispevky a pomoc.

Odesláno

Vidím, že po 2 a půl měsících čekání mi zítra zbývá poslední možnost. Zavolat a zrušit objednávku.

no kupodivu ti asi naozaj lepsie posluzi ten zenitar alebo smirs :(

• po 4 týdnech...
Odesláno

tak to jste mě uklidnili, mám u nich objednávku, sice psali doručení 2-4 týdny, ale když jsem se po týdnu jen tak optal, nic. No, mám ještě tři týdny čas.

Odesláno

Něco se děje, z e-shopu zmizela až na dva kusy celá nabídka amfibií. Ty co mám objednaný taky nejsou v nabídce a firma na e-maily nereaguje. Nejsou tam ani komandirskie automat, vše co mělo dostupnost 2-4 týdny je fuč. Zbylo jen skladem a uklidňující "není"

Odesláno

Zavolal jsem tam, na druhý pokus to zvedli, dozvěděl jsem se, že zrušili nabídku dodání 2-4 týdny, protože nemají žádnou jistotu co jim z Ruska a jestli vůbec něco příjde. Mají prý na skladě 25 různých Amfibií. Když jsem poukázal na to, že na webu nejsou, tak prý nějaká chyba, zaktualizují to, a pak prý nebude problém e-mailem změnit objednávku, zboží bude skladem, hned odešlou. Mluvil na mě s ruským přízvukem, byli trošku zmatení, ale slibovali nápravu. Tak dám vědět, sám jsem zvědavý jakou tu udělám reklamu.

Odesláno

Tak pokračování, už se z toho stává tragikomedie. Aktualizace webu moc nepomohla, je v tom otřesný zmatek. Hlavní nabídka ukazuje něco jiného než podkategorie, něco co dle telefonátu na skladě nemají tam je skladem, ale bez obrázku, něco dvakrát vedle sebe, no někdo by si nad tím měl chvíli posedět a dát to do pořádku. Domluva byla, že si prohlídnu aktualizovanou nabídku a pak jim e-mailem napíšu co jsem si vybral. Učinil jsem tak včera v jedenáct večer. V jedenáct dopoledne dnes, stále žádný e-mail o přijetí nové objednávky. Tak další telefonát. Pochopitelně, e-maily tam asi nikdo nečte, zmatek, horečné ťukání do klávesnice, jo, našel ho. Jenže ty další co jsem si vybral nejsou. Už zvýšeným hlasem se ptám jakto že ne, na webu je vedou jako skladem, měli to přece uvést do pořádku. Pak omluva prý se překounul, mají je, určitě mají, zítra posílají PPL. Tak jsem fakt zvědavý, jestli se dočká. Asi to nebudou podvodníci, ale mají v tom bordel, nečtou emaily, nemají přehled o zboží na skladě a ani objednávkách. Prý mají moc práce, zařizují kamenný obchod. To je sice hezký, ale jako zákazníka e-shopu mě kamenný obchod nezajímá.

Odesláno (upraveno)

A je tu závěr, dnes mi dovezla PPL ony Amfibie. Jenže jsem si objednal tyhle: http://www.russianarmyshop.eu/katalog/cz/hodinky-skladem/hodinky-komandirskie-natahovaci-vodotesne-automatic--amfibia-/produkt/60007 ale poslali tyhle: http://www.russianarmyshop.eu/katalog/cz/hodinky-skladem/hodinky-komandirskie-natahovaci-vodotesne-automatic--amfibia-/produkt/420382_14885

ovšem s ciferníkem z těch 60007. Copak ciferník, já je chtěl kvůli tvaru pouzdra a kvůli tahu. Takhle mám tu vrzající hrkající plechovou příšernost. Nechám to být, stálo to pár korun, dva telefonáty a trochu nervů. Příště si je objednám v zemi původu. Takže, kdo má rád adrenalin, překvapení a telefonování, ať si klidně na russianarmyshopu nakupuje. A může si to udělat ještě napínavějším, že zaplatí předem na účet jako já. Normálním lidem to rozhodně nedoporučuju.

Upraveno uživatelem Dřevák
Odesláno

Já jsem od nich objednával Voskoky, asi po měsíci jsem se dotazoval mailem kde že jsou, žádná odpověď. Po dalších 10 dnech jsem se tázal znovu, konečně jsem dostal odpověď, že hodinky v rusku neměli, ale že dovezli jiné a brzy to bude na stránkách. Tak jsem objednávku stornoval a koupil je na ebay od Zenitara, odkud přišli do 14 dnů.

Chtěl bych se zeptat, platilo se clo a dph? Kolik to prosím je??? Díky :)

Odesláno

A je tu závěr, dnes mi dovezla PPL ony Amfibie. Jenže jsem si objednal tyhle: http://www.russianar...-/produkt/60007 ale poslali tyhle: http://www.russianar...kt/420382_14885

ovšem s ciferníkem z těch 60007. Copak ciferník, já je chtěl kvůli tvaru pouzdra a kvůli tahu. Takhle mám tu vrzající hrkající plechovou příšernost. Nechám to být, stálo to pár korun, dva telefonáty a trochu nervů. Příště si je objednám v zemi původu. Takže, kdo má rád adrenalin, překvapení a telefonování, ať si klidně na russianarmyshopu nakupuje. A může si to udělat ještě napínavějším, že zaplatí předem na účet jako já. Normálním lidem to rozhodně nedoporučuju.

Taky koukám po Amfibiích na tomhle e-shopu a koukám, že buď osobně - zdá se mají kamennej shop (zejtra tam zavolám) nebo nic...

Dřeváku - kde je technický rozdíl mezi těma dvouma hodinkama co na ně odkazuješ? Já jako laik vidím jen jiný ciferník....

Odesláno

Taky koukám po Amfibiích na tomhle e-shopu a koukám, že buď osobně - zdá se mají kamennej shop (zejtra tam zavolám) nebo nic...

Dřeváku - kde je technický rozdíl mezi těma dvouma hodinkama co na ně odkazuješ? Já jako laik vidím jen jiný ciferník....

Technicky asi žádnej, prakticky rozdílný tvar pouzdra a jiný tah.

Odesláno

Maj obchod - Václavské nám. 37, Praha 1.

Odesláno

kuncák7 - díky, zítra tam snad mrknu.

dřevák - kdybys to nepsal, tak podle těch fotek mi to přijde stejný...

Co říkáte na ty "obyč. Komandyrskyje" (natahovací a nevodotěsné)? To je asi total shit, ne?

Odesláno

Co říkáte na ty "obyč. Komandyrskyje" (natahovací a nevodotěsné)? To je asi total shit, ne?

Já je mám a jsem s nimi spokojený, přesnost kolísá podle polohy hodinek zhruba do +15sec/den. Za necelých 1000,-Kč máš hodinky s inhouse strojkem, jen to chce vybrat nějaký střídmější design cifru, většina jich je dost pouťová...

mám tyhle od tohoto prodejce: http://www.ebay.com/itm/RUSSIAN-MILITARY-VOSTOK-WATCH-0129-NEW-/350352761800?pt=Wristwatches&hash=item5192a6e3c8

Odesláno

Tak jsem tam volal a zrovna prodejnu stěhují do Bílé labuti (ul. Na Poříčí 23, Praha 1 - kousek od Florence). No, asi chtějí nalákat zákazníky zklamané v Koscomu naproti. .-)

Takže příští týden tam zajdu a uvidíme co mají na skladě, objednávat to nehodlám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...