Gustaf Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Zdravim mistni osazenstvo a zaroven se na vsechny obracim s prosbou. Chci koupit sve tehotne pritelkyni novy mobilni telefon, protoze jeji dotykovy ji nevyhovuje. U me se vzhledla v jiz zminene Nokii 6220c. Chtel jsem ji udelat radost, ale prave ted mi jeden fouknul na aukru. Jsou tam jeste asi dva, ale v hrozne zubozenem stavu. Timto se dostavam ke sve prosbe. Kdyby nekdo z vas mel tento telefon nebo o nekom vedel a chtel ho prodat, pisnete mi prosim vas sem. Vyzaduji nejaky solidni stav (zadne potopeniny atp., vsak to znate) a vydrz baterie. Standartni prislusenstvi vitano. Dekuji vsem, kdo se mi popta...Gustaf,
rejan Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Ahoj, jedna je tady: http://aukro.cz/show_item.php?item=2151976972&utm_source=zbozi_cz&utm_medium=bazaroNeprodala se v aukci ale je to teprve 3 dny. Třeba budeš mít štěstí.ještě OT měl jsem ji je dobrá,ale na mne malý disp. a strašně vrže kryt. Jako + je ,že má vynikající čip GPS chytá se takřka okamžitě a drží.
long Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Zdravim mistni osazenstvo a zaroven se na vsechny obracim s prosbou. Chci koupit sve tehotne pritelkyni novy mobilni telefon, protoze jeji dotykovy ji nevyhovuje. U me se vzhledla v jiz zminene Nokii 6220c. Chtel jsem ji udelat radost, ale prave ted mi jeden fouknul na aukru. Jsou tam jeste asi dva, ale v hrozne zubozenem stavu. Timto se dostavam ke sve prosbe. Kdyby nekdo z vas mel tento telefon nebo o nekom vedel a chtel ho prodat, pisnete mi prosim vas sem. Vyzaduji nejaky solidni stav (zadne potopeniny atp., vsak to znate) a vydrz baterie. Standartni prislusenstvi vitano. Dekuji vsem, kdo se mi popta...Gustaf, A proč to dáváš sem, kdo to tady bude hledat i kdyby ho měl náhodou doma ?
Gustaf Odesláno 1. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2012 ...již neaktuální. Už jsem ho splašil v perfektním stavu na Bazoši. A proč to dávám sem? Protože jsem doufal, že by se někdo mohl ozvat...nestalo se. Zamykám
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.