Přejít na obsah

Omega PO staré nebo nové

ZdenekS

Doporučené příspěvky

No zjištuji, že jsme dnes dělali stejnou činnost a dokonce nejspíše u stejného AD .... :D ( DEAL Ostrava, já tam byl ve dvě ...)

U mně je rozhodnutí jasné. U nových PO jedině 45,5 mm. Zkoušel jsem ty bílé (PO 42 mm) a byly prostě malé ... Nové PO jsou pocitově malinko menší než staré ... a jsou prostě nádherné.

A ohledně kalibru u PO 2500, pokud máš na mysli tu liquidmetal limitku, tak tam ten nový kalibr není (pokud mne paměť nešálí). Měl jsem to štěstí, že jsem ten nový kalibr měl (ani jsem o tom nevěděl) a věnec byl jiný než na těch liquidmetal POčkách co mají v DEALu.

Jo byl jsem v Dealu asi kolem 11 hodiny.

Zkoušel jsem PO 2500 ty obyčejné (ty měly tu 1).

Mě se líbí i ty staré PO 2500 a to je to nejhorší, při tom rozhodování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 196
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jsem byl dnes u AD. Zkoušel jsem znovu PO 8500 45,5 , PO 8500 42 - Bílé a PO 2500 42.

A na 99% jsem rozhodnut, že PO 8500 45,5mm - NE. Jsou na mé ruce a v mých očích Velké! Asi jsem moc konzervativní.

PO 8500 42mm se mi zdály menší na svou výšku a to ještě ta bílá barva zvětšovala.

No a PO 2500 42mm byly pro mě perfektní jak výškou, tak i velikostí.

Ještě zkusím někde vyzkoušet PO 8500 42 v černé, ale ty snad ani v ČR nejsou.

Hodně se mi zamlouvá kalibr 8500, ale co dělat, když mi ty hodinky nesedí?

I když větší polovina v tomto vlákně mi doporučovala 8500, tak menší polovina a hlavně vlastníci verze 2500 jsou s PO také spokojení (i s přesností).

Takže asi koupím na 90% PO 2500 42mm.

Ja som mal podobnu dilemu a nakoniec som dnes zobral PO 8500 42mm od Goldeligius v Zline.( prisli im v pondelok ) Tusim, ze maju este jedny vo vyklade. 45mm mi boli velke a su aj o 40g tazsie. Mam ale vcelu malu ruku cca 17cm.

post-21386-029232300 1330458867.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo byl jsem v Dealu asi kolem 11 hodiny.

Zkoušel jsem PO 2500 ty obyčejné (ty měly tu 1).

Mě se líbí i ty staré PO 2500 a to je to nejhorší, při tom rozhodování.

Jestli Ti můžu poradit. Jdi klidně do starých PO. Ale nekupuj nové. Rozdíl v ceně je veliký (nošené PO2500 vs nové PO8500). Navíc je pak v pohodě pustíš dál bez výraznější ztráty. Jedny původně moje tady kolují už půl roku a stále si drží cenu .....

I staré Ti přinesou spoustu radosti a i já teď zavažuji, že pokud bude dobrá nabídka, půjdu do nich znovu. Nové s kalibrem 8500 jsou sice fantastické, ale zatím jsem nezkousl tu cenu .... a nošené jaksi zatím nejsou. :sad01_anim:

Teď mne napadlo, napíšu Lastamovi jestli už ho neomrzely ... a nepustí mi je .... ;) :D

Odkaz ke komentáři

Ja som mal podobnu dilemu a nakoniec som dnes zobral PO 8500 42mm od Goldeligius v Zline.( prisli im v pondelok ) Tusim, ze maju este jedny vo vyklade. 45mm mi boli velke a su aj o 40g tazsie. Mam ale vcelu malu ruku cca 17cm.

To sú 42 mm na ruke 17 cm? Sedia úplne perfektne. Tipol by som iné čísla.
Odkaz ke komentáři

Vypadají skvostně! A "čtyřicetdvojky" sednou na tvojí ruku parádně. Gratuluju a vítej v klubu. Tušim čtvrtý PO 8500 tady na fóru...Posted Image

Odkaz ke komentáři

Jsou super, gratulace, užij si je, klub "osmapůllitru" se rozšiřuje, Kristian.nov, se trochu mýlí, vím už o pěti lidech, co je mají...
Odkaz ke komentáři

Tak jsem udělal radikálí řez!!!

Vzal jsem manželku do Ostravy něco si koupit. Pak jsem ji vzal do Dealu (den předem i dceru), ať se mrkne na ty nové PO 45mm.

Tak mi řekla, že je mám OK! Dcera taky. A tři prodavačky to tvrdily, že je mám úplně dobré.

Tak jsem se naštval, skočil do banky a v té euforii je koupil !!!

A tak mám doma nové POčka 8500 !!!

post-20662-094434800 1331140078.jpg

Odkaz ke komentáři

Velikost bude snad dobrá. Jeden den na ruce a už jsem si zvyknul.

Byl to přechod ze 40mm Speedmasterů na 45,5mm Seemasterů.

Jsem hold moc konzervativní a nerozhodný a měl jsem strach, že budou moc velké na té mé pracce.

Ale teď už s tím nic nenadělám.

post-20662-042870900 1331140461.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...