sodik Odesláno 24. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Od Omega stale zadna odpoved. Zkusim napsat znovu, podle me se na me stejne vyprdnou. Pak zkusim Dusaka, jestle mi s tim neporadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Dej to na ebay, třeba si to koupí ten, který má odpovídající hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Za mně dobrý. Jestli jsem čtením ztratil 3 minuty, tak to byl příjemný čas a alespoň vidím, jak dokument vypadá.Dík a škoda, že se takhle netrefili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 No za mě taky dobrý. Pro mě je ztráta času číst příspěvky o tom, že to je ztráta času... a soukromě mám pocit, že napsat ty lamentace trvalo dýl, než přečíst původní příspěvek. Držím palec aby to dobře dopadlo, ale mám svůj tip... Tadův nápad mi ještě přijde nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 no a nemáš náhodou v ceně, že po přečtení to pošleš zpět a oni to přepečetí?? ..jinak mě se vlákno líbilo a za zabitý čas to nepovažuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 3. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Tak Omega nereaguje ani na jeden z mnoha odeslaných mailech. Dost zklamání. Vyhozené peníze za extract, který je na jiné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Tak Omega nereaguje ani na jeden z mnoha odeslaných mailech. Dost zklamání. Vyhozené peníze za extract, který je na jiné hodinky. WoW, tak to je překvapení, zkoušel jsi nějak eskalovat? Třeba poslat všechny Tvé emaily s poznámkou o nereagování ze strany "dodnes oblíbeného výrobce" na jiný e-mail? Edit: pokud můžu nějak pomoci, požádám o přeposlání formou SZ a já to zkusím přes Damona (moderátor Omega na TZ) Upraveno 3. února 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pplus Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Od Omega stale zadna odpoved. Zkusim napsat znovu, podle me se na me stejne vyprdnou. Pak zkusim Dusaka, jestle mi s tim neporadi. Co tak skusit zatelefonovat a nezabijat cas dumanim nad tym kedy, a ci ti to pride.... Zabijanie casu stazovanim sa na fore mi nepripada efektivne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pplus Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Od Omega stale zadna odpoved. Zkusim napsat znovu, podle me se na me stejne vyprdnou. Pak zkusim Dusaka, jestle mi s tim neporadi. .....idem do kolien....na medinarodny sudny dvor v Hagu potom???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 3. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Ja si nestezuji, jen jsem podal informaci jak to pokracuje.Gougy: diky dam vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Já bych je asi již odesílaným mailem ještě požádal o reakci a pokud by nepřišla, zkusil bych to eskalovat někam jinam, případně tam zavolat a zjistit, kdo se tím hodlá zabývat. Ale je fakt, že i v případě kdy mail došel jinam, než k povolaným, by byla jakákoli reakce a přeposlání slušnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 25. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 tak včera mi přišlo na mail: Ihre Nachricht An: Archives Betreff: Query to extract. Gesendet: Samstag, 21. Januar 2012 12:49:13 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien wurde am Freitag, 24. Februar 2012 17:18:16 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien gelesen. Ihre Nachricht An: Archives Betreff: Extract of the Archives Omega Gesendet: Mittwoch, 25. Januar 2012 08:52:24 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien wurde am Freitag, 24. Februar 2012 17:16:50 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien gelesen. tak jsem zvědav. Hodil jsem to už stejně za hlavu. Zkusím extract hodit na ebay. Ale ještě jsem tam nidky nic neprodával, jen nakupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.L Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 tak včera mi přišlo na mail: Ihre Nachricht An: Archives Betreff: Query to extract. Gesendet: Samstag, 21. Januar 2012 12:49:13 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien wurde am Freitag, 24. Februar 2012 17:18:16 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien gelesen. Ihre Nachricht An: Archives Betreff: Extract of the Archives Omega Gesendet: Mittwoch, 25. Januar 2012 08:52:24 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien wurde am Freitag, 24. Februar 2012 17:16:50 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien gelesen. tak jsem zvědav. Hodil jsem to už stejně za hlavu. Zkusím extract hodit na ebay. Ale ještě jsem tam nidky nic neprodával, jen nakupoval. Zvlaštny pristum od nich..asi zbytočne vyhodene peniaze, aj keď nejde o veľku sumu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se