Přejít na obsah

služba "Extract of the Archives Omega"

sodik

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No za mě taky dobrý. Pro mě je ztráta času číst příspěvky o tom, že to je ztráta času... a soukromě mám pocit, že napsat ty lamentace trvalo dýl, než přečíst původní příspěvek.

Držím palec aby to dobře dopadlo, ale mám svůj tip... Tadův nápad mi ještě přijde nejlepší ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Tak Omega nereaguje ani na jeden z mnoha odeslaných mailech. Dost zklamání. Vyhozené peníze za extract, který je na jiné hodinky.

WoW, tak to je překvapení, zkoušel jsi nějak eskalovat? Třeba poslat všechny Tvé emaily s poznámkou o nereagování ze strany "dodnes oblíbeného výrobce" na jiný e-mail?

Edit: pokud můžu nějak pomoci, požádám o přeposlání formou SZ a já to zkusím přes Damona (moderátor Omega na TZ)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Od Omega stale zadna odpoved. Zkusim napsat znovu, podle me se na me stejne vyprdnou. Pak zkusim Dusaka, jestle mi s tim neporadi.

Co tak skusit zatelefonovat a nezabijat cas dumanim nad tym kedy, a ci ti to pride....

Zabijanie casu stazovanim sa na fore mi nepripada efektivne....

Odkaz ke komentáři

Já bych je asi již odesílaným mailem ještě požádal o reakci a pokud by nepřišla, zkusil bych to eskalovat někam jinam, případně tam zavolat a zjistit, kdo se tím hodlá zabývat. Ale je fakt, že i v případě kdy mail došel jinam, než k povolaným, by byla jakákoli reakce a přeposlání slušnost.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

tak včera mi přišlo na mail:

Ihre Nachricht

An: Archives

Betreff: Query to extract.

Gesendet: Samstag, 21. Januar 2012 12:49:13 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien

wurde am Freitag, 24. Februar 2012 17:18:16 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien gelesen.

Ihre Nachricht

Betreff: Extract of the Archives Omega

Gesendet: Mittwoch, 25. Januar 2012 08:52:24 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien

wurde am Freitag, 24. Februar 2012 17:16:50 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien gelesen.

tak jsem zvědav. Hodil jsem to už stejně za hlavu. Zkusím extract hodit na ebay. Ale ještě jsem tam nidky nic neprodával, jen nakupoval.

Odkaz ke komentáři

tak včera mi přišlo na mail:

Ihre Nachricht

Betreff: Query to extract.

Gesendet: Samstag, 21. Januar 2012 12:49:13 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien

wurde am Freitag, 24. Februar 2012 17:18:16 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien gelesen.

Ihre Nachricht

Betreff: Extract of the Archives Omega

Gesendet: Mittwoch, 25. Januar 2012 08:52:24 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien

wurde am Freitag, 24. Februar 2012 17:16:50 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rom, Stockholm, Wien gelesen.

tak jsem zvědav. Hodil jsem to už stejně za hlavu. Zkusím extract hodit na ebay. Ale ještě jsem tam nidky nic neprodával, jen nakupoval.

Zvlaštny pristum od nich..asi zbytočne vyhodene peniaze, aj keď nejde o veľku sumu..
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...