Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dakujem za tipy. O vacsine tusim, ze osobna skuska (Bratislava) bude uskutocnitelna v Sheron, WdL alebo WoW, ale co napr. Baume & Mercier ? Je okrem tychto obchodov este volaco ?

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ještě se zkus podívat na Mido a Ball a i u Fortisu by se něco mohlo najít.

Odesláno

Krásné hodinky s malou komplikací Baume & Mercier Chronographe Double Fuseau.

na co su na ciferniku komplet cisla od 1 pod 24 v kruhu ? :helpsmilie:
Odesláno

Ty ML, když to pujde vyzkoušej, momentálně ještě nejsou na krámu, někdy může překvapit fakt, že relativně velké hodinky sednou na malém zápěstí perfektně. Kolik máš zápěstí? Já mám 45mm hodinky na 17cm obvodu a sedí až neuvěřitelně.

Na toto som narazil, zaujímavé, ale bojím sa, že by má to rýchlo omrzelo.

Ale neviem či zrovna takáto komplikacia nebude problemova, hm...

V každom prípade, ML kolekcia sa mi začína páčiť stále viac a viac...

Odesláno

na co su na ciferniku komplet cisla od 1 pod 24 v kruhu ? :helpsmilie:

Jelikož ti zatím nikdo neopověděl, tak to je ta malá komplikace navíc co Snow zmiňoval. GMT - tedy ručka s červeným zakončením (na obrázku ukazuje na 9) ukazuje druhý čas ve 24-hodinovém formátu.

Když ji nastavíš na stejný čas jako hlavní ručky, rozlišíš AM a PM.

Odesláno

nelíbili by se ti tyto? http://forum.chronom...constant-index/

pokud máš tedy +-18cm zápěstí

no....stale to nie je ono....dakujem..

Obisiel som par veci co tu v BA mame, vysledok:

- Sheron Hlavne namestie, pomerne zuzeny sortiment, asi to je tym, ze maju do konca februara 70% ZLAVU NA VSETKO (hodinky, sperky, ...), ale nic ma nechytilo za srdce a nechcem kupovat hodinky len preto, ze su zlacnene a az tak sa mi nepacia. Okrem toho mi nechcu vymenit poskodeny remienok v zaruke na inych hodinkach u nich kupenych, obsluha v porovnani s inymi obchodmi nevrla na moj vkus :(

- Sheron Panska, skoro nic z vasich tipov som tam nenasiel,

- predajna pod Michalskou, priatelsky zhovorcivy predavac, prijemne prostredie, skusil som TH Carrera. Pekne, ale nie az tak. aby som si kupil

- WOW aupark, Omega Seamaster Aqua Terra, tie sa mi zacinaju pacit viac a viac...

- Baume & Mercier Chronographe Double Fuseau neviem nikde na predajni najst, dokonca ani na internete a netusim co stoja :(

Odesláno

Ach jaj. Omega Seamaster Aqua Terra 38.5 sa predsa len ukazali byt male. Asi nemam az take utle zapastie :) Vacsie su uz automaty. A na moj vkus prilis drahe. Ochotny a fundovany predavac v auparku vychvaloval novy in-house so 60hodinovou rezervou. To by sa uz aj dalo. Ale sam uznal, ze napr. v porovnani s Tag Heurermi je to predrazene, TH su k mani za tretinu.. Lenze TH sa mi nelubia. Ani potapacske omegy. Rad by som este videl na zivo tie Baume & Mercier, ale v Bratislave sa to asi nepodari, a dalej sa mi v tychto mrazoch nechce ist. Hm.

OT: co si myslite o bielom ciferniku a modrych rucickach ?

Odesláno (upraveno)

Ty ML, když to pujde vyzkoušej, momentálně ještě nejsou na krámu, někdy může překvapit fakt, že relativně velké hodinky sednou na malém zápěstí perfektně. Kolik máš zápěstí? Já mám 45mm hodinky na 17cm obvodu a sedí až neuvěřitelně.

http://www.hodinky-k...t6318-ss001-130

Cena s DPH99 500 Kč

To je dost nad rozpocet, ale s cenou sa zrejme vzdy da nieco robit. Na chrono24 su unworn $3600 - $3900. A kedze som si uvedomil, ze momentalne nosim 40mm certiny a 38.5 omega midsize vyzera na mojom zapasti dost zensky, snad by som aj skusil. Len zatial neni kde. Hm.

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

Na tomto fore, ewatch shopoch a weboch vyrobcov travim uz mesiac denne aj hodiny. Je to dost nebezpecne, pretoze som si vsimol, ze nebadane sa mi v hlave posuva limit. So znepokojenim som si dnes uvedomil, ze uvazujem o 3.500 EUR. A zacali sa mi velmi pacit IWC portuguese. A dokonca aj Milgaussy (par tyzdnov dozadu sa mi zdali ohyzdne, ale uz sa mi dost pacia). Ale to sa asi musim presunut do nakupneho vlakna na nieco zanovne a vyziadat si ponuky. A tam sa mi ten limit urcite zase zvysi... A nakoniec si budem vyberat jak baba na trhu a nekupim nic. A budem sa hanbit.

Bolo mi toto treba ?

Odesláno

tak to som zvedavy pri com zakotvis...

No. Moje pociatocne predstavy v podstate mozem zahodit, cim viac toho obzeram, tym tazsie sa vybera. A momentalne som skoncil pri IWC Portuguese Chrono Automatic IW371446. T.j. moj pociatocny rozpocet je krat 2 :) . Takze, idem setrit :) Iba ak by sa medzicasom, kym nasetrim, nieco vyskytlo vo vyhovujucejsej cenovej relacii.
Odesláno

Aj by som si tu dal do prislusnej sekcie inzerat, ze kupim zanovne biele Rolex Milgauss alebo IWC Portuguese Chrono Automatic. Ale to ako novacik asi nemozem ? Tam je to pravidlo min 50 prispevkov ? Ale to ja este nemam. A moc mi ani nenapada, co zmysluplneho by som tu mal vypisovat, aby som dosiahol 50 prispevkov. Takze tak skoro si inzerat asi nedam ? Aky je postup ?

Odesláno

Tie BM su na obrazkoch pekne ale v sherone ich nemaju, zhodou okolnosti som tam bol vcera :) A na Milgaussoch som tam zistil, ze nieco uplne ine je obrazok a ine realita. Na obrazku sa mi nejako extra nepacili. Ale ked som si ich dal na ruku, bol som zrazu ocareny :) A urcite to moze byt aj opacne. Nechce sa mi riskovat nakup BM cez net a potom nasledny pokus o predaj na tomto fore.Ja viem, zvycajne sa daju sa vratit do X dni, ale posta, postovne, mozne komplikacie s predajcom pri vracani penazi atd., do toho sa mi asi nebude chciet.

Odesláno

pozdravujem,

po mesiacoch pasivneho citania pisem prvykrat a hned s prosbou o pomoc pri vybere novych hodiniek :)

Mam quartz oblekovky MAURICE LACROIX EL1077-SS001-110

http://www.joyeriapa...c13c221dfee3c20

a

quartz CERTINA DS PODIUM

http://www.caribbean...95/c/r/cr06.jpg

a kedze som tomu prisiel na chut, chcem si dopriat nieco o level up :)

Moja predstava

cena do cca 2.500 ?

priemer do 40mm (mam utle zapastie)

bez nejakych extra komplikacii (nepotapam, nepotrebujem si nic stopovat,ani nelietam do roboty do druheho casoveho pasma)

ale datumovka by tam mala byt, aj sekundovka na ozivenie alebo daco take

kovovy remienok

sportova elegancia,mali by dobre vyzerat aj v obleku

okruhly NIE CIERNY cifernik

aspon nejake cisla, nie len same palicky resp. bodky, cifernik sa vola cifernik lebo su tam cifry (podla mna)

niecim by mali byt zaujimave (nechcem fadne bez vyrazu), ale nie zase vystredne

budem vdacny za kazdy tip, presiel som toho hodne a nic ma nechytilo za srdce.

Vopred dakujem

Trosku priplat a kup si zanovne sportove Rolex Submariner, GMT a pod....idealne hodinky na cely zivot :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...