Quido Morava Odesláno 5. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2012 zimní prověrka: půldenní pobyt venku při -18°C... bez problémů
Quido Morava Odesláno 8. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2012 ještě přidám něco o lumi: po nasvícení po cca dvou a půl hodinách ve tmě
obchodnik-o3 Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 pekna slohova praca,komplet fotodokumentacia +1
Viktor Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Odesláno 13. února 2012 Oranžový Archimede na origo tahu Tah je výbornej, díky za rychlé dodání patří Chronoshopu
Quido Morava Odesláno 14. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2012 V 13. 2. 2012 v 20:55, 'Viktor' napsal: Oranžový Archimede na origo tahu Tah je výbornej, díky za rychlé dodání patří Chronoshopu paráda - tah jim hodně sluší, taky jsem po něm koukal, ale je dost mastný...
Viktor Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Odesláno 14. února 2012 V 14. 2. 2012 v 10:46, 'Quido Morava' napsal: paráda - tah jim hodně sluší, taky jsem po něm koukal, ale je dost mastný... Jak mi kdysi řekl jeden starý prodavač v Amsterdamu při smlouvání: Good things do not come cheap... Má i docela pěkně udělanou extenzi, plný koncový dílky pěkně zpracovaný, není vůbec špatný.
Quido Morava Odesláno 14. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2012 (upraveno) V 14. 2. 2012 v 11:02, 'Viktor' napsal: Jak mi kdysi řekl jeden starý prodavač v Amsterdamu při smlouvání: Good things do not come cheap... Má i docela pěkně udělanou extenzi, plný koncový dílky pěkně zpracovaný, není vůbec špatný. máš sice pravdu a vůbec tím nechci říct, že kvalita té ceně neodpovídá, ale pořád je to v mým případě 1/2 ceny hodinek takže zajisté chápeš, že váhám... BTW: kolik cm udělá ta extenze? Upraveno 14. února 2012 uživatelem Quido Morava
Tibb Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Musím tedy říct, že se mi víc líbí vroubkování na lunetě na oranžových, to starší, přijde sportovnější.. Ale to je můj subjektivní dojem.
martin22 Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 Mel jsem tyhle archimedy a pro mne to bylo ttwezke zklamani. Co se tyka zpracování a designu jsou to krásný hodinky. Ale neměly mi spadnout:) SpadlY mi asi ze 70 cm na DReVENOU hranu stolu. Ten zasek co tam vznikl mne přesvědčil ze pouzdro asi není cz oceli ale z cínu nebo olova. Nic podobného jsem neviděl. Takže archimede asi už ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se