sharz Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 Hamilton Khaki X-Patrol Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. info / foto: ablogtoread.com
Tomak Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 60 hodinová power reserve novinky X-Patrol jistě přijde vhod, ale stejně se mi z této řady nejvíc líbí X-Landing. A to kvůli originálnímu odstínu a mřížkování dialu oproti klasicky černo-stříbrným u X-Mach a X-Patrol.
Radek124 Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Zrovna tak dumám jak zahnat vztek z pondělního úmrtí "bídného orloje z Orientu" - a taky jakou jeho hodnotnější náhradou se zaopatřit na léto, jelikož fajnové malé oblekovky na holé a chlupaté chlapské ruce vypadají prostě blbě... No a při pátrání po aspoň trochu použitelných "slide rule" mě v katalogu Hamiltonu (který sice páchá různé aerocypoviny - ale normální počty doteď neuměl) trkly právě tyto kulervoucí h76556731: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. + video (čas od 3:05) Halelujá - vypadá to že Hamilton spáchal v decentním kabátku (který nevypadá jak "dárek od Mazánka") přesně to co "zrovna naprosto nutně potřebuju k životu" - a jako bonus přihodil extra rezervu chodu! Přiznám se že od doby co jsem před 7 měsíci podobným způsobem potkal své "zimní" Rado Sintra Chrono jsem podobný záchvat chronobundusu nezažil - prasátko třes se, táta jde pro kladivo...
Harlequin Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Díky za odkaz, rozjasní kalné, časné ráno. Bezva. Ve své třídě nadstandartní rezerva chodu, vítám certifikát COSC a samozřejmě i vstřícnou cenu. Mohl by potěšit rozumný průměr 42mm a vodotěsnost 100m, která je vlastně pro Hamilton standartem, tak to má být. Jediné co mě trochu trápí je stříbrný prstenec s nápisem X-PATROL, který obepíná subčíselníček na šestce, to se zrovna nepovedlo. Vzhledem k relativně, v porovnání se současným trendem, malému průměru však nemusí být tak markantní. Budu s napětím očekávat pořádné živé fotky od šťastných majitelů zde na chronomagu. Zajímavé je, že ablogtoread uvádí cenu 1295$ a evropské prameny 1295?, že by byl v Evropě Hamilton tak drahý ?
Quido Morava Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Díky za odkaz, rozjasní kalné, časné ráno. Bezva. Ve své třídě nadstandartní rezerva chodu, vítám certifikát COSC a samozřejmě i vstřícnou cenu. Mohl by potěšit rozumný průměr 42mm a vodotěsnost 100m, která je vlastně pro Hamilton standartem, tak to má být. Jediné co mě trochu trápí je stříbrný prstenec s nápisem X-PATROL, který obepíná subčíselníček na šestce, to se zrovna nepovedlo. Vzhledem k relativně, v porovnání se současným trendem, malému průměru však nemusí být tak markantní. Budu s napětím očekávat pořádné živé fotky od šťastných majitelů zde na chronomagu. Zajímavé je, že ablogtoread uvádí cenu 1295$ a evropské prameny 1295?, že by byl v Evropě Hamilton tak drahý ? Podle mého, jsou velikosti všech ručiček i subciferníků stejné, jako u X-windů a podobných hodinek řady Khaki s vnějším rozměrem pouzdra 44mm... z toho se dá odhadnout, jak moc bude prstenec s nápisem velký
Radek124 Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 2Quido: X-patrol má oproti starším "X" pouzdro zmenšené na 42mm - což ale samozřejmě nic neznamená při porovnávání ciferníků. Osobně mi ten pouťový dolní 12-hodinový ciferníček taky přijde (minimálně v porovnání se zbytkem hodinek) jako šaškárna - ale uvidíme v reálu jak moc to bude vadit. Co by mi možná vadilo víc je fakt, že designér se opět neudržel a pojal potřebu přeplácnout tolik vteřinových indexů pitomými "disky" subciferníků... Ale stejně se mi jako celek ještě pořád líbí...
Quido Morava Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 2Quido: X-patrol má oproti starším "X" pouzdro zmenšené na 42mm - což ale samozřejmě nic neznamená při porovnávání ciferníků. Osobně mi ten pouťový dolní 12-hodinový ciferníček taky přijde (minimálně v porovnání se zbytkem hodinek) jako šaškárna - ale uvidíme v reálu jak moc to bude vadit. Co by mi možná vadilo víc je fakt, že designér se opět neudržel a pojal potřebu přeplácnout tolik vteřinových indexů pitomými "disky" subciferníků... Ale stejně se mi jako celek ještě pořád líbí... souhlasím - mně se taky ještě líbí, ale už je to na hraně ...
calv Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 2Quido: X-patrol má oproti starším "X" pouzdro zmenšené na 42mm - což ale samozřejmě nic neznamená při porovnávání ciferníků. Osobně mi ten pouťový dolní 12-hodinový ciferníček taky přijde (minimálně v porovnání se zbytkem hodinek) jako šaškárna - ale uvidíme v reálu jak moc to bude vadit. Co by mi možná vadilo víc je fakt, že designér se opět neudržel a pojal potřebu přeplácnout tolik vteřinových indexů pitomými "disky" subciferníků... Ale stejně se mi jako celek ještě pořád líbí... S tím se absolutně ztotožňuji. Napsal jsi to přesně tak, jak to působí na mě. Největší paradox je, že že tam napráskali navíc mezi hlavní indexy i ty malé meziindexy a na 4 místech je překryjí.. Toho je fak škoda, ale na druhou stranu to už by zas vypadaly jako x-windy že...
krakra Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Nevíte náhodou co znamená to "X-PATROL" ?
Quido Morava Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Odesláno 1. července 2013 Nevíte náhodou co znamená to "X-PATROL" ? asi něco podobného jako X-wind, ale není to -wind, je to -patrol(okamžitě se mi asocioval úryvek ze scénky Šimka a Grossmanna - na název si už nevzpomenu - jednalo se o recept na galantýnu z krůty... Galantýnu z krůty připravujeme podobně, jako galantýnu z kachny, ale pozor - změna! - z krůty...)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se