Petr G. Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 A jsou doma - SEIKO SKX007K2 - mé první automaty. Vlastně druhé... byly od značky PARNIS. Vím, vím, ale na IWC BP zatím nemám. 007čky jsem koupil na Aukru od uživatele KucharikPetr za 4770,- Kč (bez pošty). Hodinky jsou na Jubilee tahu, který mi ale nevyhovuje a chci jej vyměnit za NATO nebo gumový řemen, eventuálně za Oyster tah. Poraďte, prosím, kde v ČR (ideálně v Ostravě) se dají ty 3 sehnat. Rozteč nožiček je 22 mm. Z NATO řemenů se mi líbí tento černo-šedý. Z kaučukových tenhle od Hirsche a tento Oyster od SEIKA (na AZWatch.cz už bohužel nedostupný).
Dantechno Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 na Nato strap se podivej v Chronoshop.cz - ale nevim jak to bude s barvou... A Hirsche s tahem budes muset objednat asi na ebay.. ale doporucim ti nejakej tah s plnyma koncovkama - ne plechovky. Tzn. nejakej aftermarket treba tohle...
Strikerp Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Můžu dotaz?Proč ti nevyhovuje Jubilee? Pohodlnost nebo design?Díky. T.
Petr G. Odesláno 31. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Můžu dotaz? Proč ti nevyhovuje Jubilee? Pohodlnost nebo design? Díky. T. Obojí.
Návštěvník eleven Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Já mám taky tyhle Seika a doplňky kupuju na ebay, resp. jinde na zahraničních eshopech. Konkrétně mám SKX007J. Koupil jsem je na origo gumě, ale chtěl jsem k nim nějakej silicon s cvakací sponou. Tak jsem koupil na ebay postupně dva typy. Jeden s vlnkama ala president a druhý hladký. Jeden nakonec skončil na jiných hodinkách a druhý je prozatím v šuplíku. U těch silikonů mi trošku vadilo, že působí malinko lacině - jak materiálem (jak se na nich drží prach), tak tím jak sednou k pouzdru. Neměl jsem pocit, že k těm hodinkám úplně sedí. K jiným hodinkám jsem tyhle silikony nosíval rád, ale tady nějak nevím. Taky mě štvalo, že do nich nešly dát tlusté stěžejky!!Pak jsem dokoupil nato strapy - oranžovej, černej a bond a ty se mi líbily moc, včetně toho, že jsem je mohl snadno rychle měnit podle nálady. Opět jsem kupoval na ebay, za tu cenu je jinde asi neseženeš. Třeba ten černej nato je vyloženě za babku..o tom silikonu s vlnkama ani nemluvím, to nejde nekoupit, ani kdybych to neplánoval nosit :-) http://www.ebay.com/itm/22mm-Nylon-New-Nato-Band-Black-Watch-Strap-Military-/250884722931?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a69e510f3http://www.ebay.com/itm/320770285417?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 Pak jsem takhle jednou po vánocích brouzdal po netu a objevil jsem za slušnou cenu presidenta na skywatches.com, tak jsem si pořídil tah. Pohodlnej je, trochu mi vadilo, že se z 22mm zužuje na 18mm u spony, ale rychle jsem se s tím srovnal. Ovšem ty nato strapy mi trochu chybí, takže počítám že je brzy opět provětrám. Jubilee jsem nikdy na vlastní oči neviděl, ale jinak se mi celkem líbí. Těžko posoudit o kolik je president lepší volba. Každopádně jsou i hezčí tahy a meshe, ale taky dražší.. No, myslím, že se na ebay dostaneš aji z Ostravy .-) Pokud bys to chtěl mermomocí kupovat v Česku, tak bohužel nevím kde. Možná tady v prodejním vláknu.
Petr G. Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Díky za rady, chlapi, nakonec to vyhrál černý NATO řemen od kubsona.
lub Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Díky za rady, chlapi, nakonec to vyhrál černý NATO řemen od kubsona. moje oblíbená kombinace
Petr G. Odesláno 5. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Musím přiznat, že z počátku na mě působila SEIKA lacině, neslaně a nemastně, ale po týdnu nošení SKX007K2 jsem nucen změnit názor - jsou to kvalitně a precizně zpracované hodinky. Dokonce už pokukuji i po a při pohledu na Marine Mastery mi kape slina... Došel mi ten NATO řemen, který je v pohodě, více by se mi ale líbil následující. Kde byste radili jej sehnat?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se