Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

Prosim o radu ohledne DVD prehravace do auta, pozadavek je na 2 LCD, videl jsem i vestaveny do operek, ale tam asi budou male uhlopricky, minimum bych videl na 9" , cena 10-15k, napajeni auto i siť, dalsi parametry me zatim nenapadaj

Diky

Odesláno

Osobně jsem za tímto účelem koupil 10" tablet s androidem. Přijde mi to lepší, než jednoúčelový zařízení. Mám to přimontovaný na držáku na opěrce a malá je velmi spokojená. Zatím teda v autě nenabíjím, ale časem seženu odpovídající adaptér. V neděli jsem jel 2,5 hodiny a ještě mi tam zbylo 64% baterky.

Kupoval jsem tento, ale znova už bych ho nebral, a vzal něco s kapacitním displayem.

Odesláno (upraveno)

Nejlepsi pacifikator ipad 2. Dokonce si mala ani nevzpomene na svoje mantry: "tati, mne je blbe", ktere zacinaji 5 min. po startu a konci s vypnutim motoru.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

U nás to řešil netbook Lenovo a na HD stažené DVD z domácí kolekce (to už zařídili kluci sami). V dané cenové kategorii by se dal pořídit netbook i dva displaye na opěrky - já to řešil umístěním na středový tunel a rozdvojkou na sluchátka.

Odesláno

iPad2 mám, ale pojedem tak 7 hodin a nemám na něj vhodnej držák, taky jsem zvažoval a mě osobně by se to líbilo asi nejvíc, ale vzhledem k tomu, že mám děti 2 tak bych potřeboval držák doprostřed mezi opěrky

Odesláno

My jsme to před asi 6 roky vyřešili takto.

Není to přesně ten typ, ale výrobce a princip dvou monitorů, přičemž do jednoho se vkládá disk, je stejný.

Hodně muziky za pár korun, na opěrky se připevňujě pomocí popruhů. Jednoduše demontuješ a chráníš tak před odcizením.

Dálkové ovládání, každý monitor výstup na sluchátka.

Dodnes plně funkční, pohoda...

Odesláno

No, to je to co jsme měl původně na mysli, vím, že si trochu odporuju s tím iPadem, co jsem napsal, ale tady u toho mě přitahuje jednoduchost přehrání filmů, prostě to dám na flashku a nemusím to převádět do iPadu

Odesláno

No, to je to co jsme měl původně na mysli, vím, že si trochu odporuju s tím iPadem, co jsem napsal, ale tady u toho mě přitahuje jednoduchost přehrání filmů, prostě to dám na flashku a nemusím to převádět do iPadu

přesně tak, je to jednoduché, nemusíš se o to (vzhledem k ceně) tolik bát. Můžeš to lehce přehodit do jiného auta (až děti pojedou s někým jiným) a až to nebudeš potřebovat, prostě to dáš někomu dalšímu :-)

Odesláno

no a tak se oklikou vracíme na úplný začátek, můžete teda z valstní zkušeností doporučit něco na opěrky, netbook ani androida nechci, dík

Odesláno

http://www.kmobchod.cz/autohifi_a_multimedia/79/316/lcd-do-auta-v-hlavove-operce-s-dvd-cena-za-par.htm

něco podobného nebo snad dokonce stejného má známý v Německu ve služební audině (origo opěrky má schované ve sklepě a vrátí je tam až skončí leasing)

šest a půl za pár IMHO rozumná cena

Jo, to by se mi líbilo!

Bohužel je nedám do auta, Discovery nemá tyto "standardní" opěrky :sad01_anim:

Odesláno

joo, tak to je ono, myslím, že jsem na to někde koukal, 9" je myslím dosatčující

dík:smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...