Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Vypadají pořád jako "klasické" Bondovky. U Dušáka je mají asi za 83 tis. Co mě na nich mrzí je černo-bílá datumovka, přestože ciferník je modrý. A také chybějící vlnky. Nicméně pořád je to pro mě jasně první volba :)

Upraveno uživatelem Ondra
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Vše je otázka osobní preference. Vlnky byly důvod, proč jsem bondovky prodával...

Z této nové varianty jsem nadšený. Font jim sedl parádně :-)

Vždy jsem obdivoval starší modely právě kvůli vlnkám a modré barvě.Ale čím častěji vídám nové modely,tím víc se mi líbí a vím zcela určitě,že bych jim dal také přednost.A černá už vede před modrou o dlouhé míle.

• po měsících...
Odesláno

K SMP ty vlnky prostě patří, tady mě nějak chybí. Ale jinak jsou hezký ;) Gratulace

Dalsi honic.... vy si snad delate srandu ne? Takhle se mnozit... Vybanujte pls nekdo ten plevel...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Vybanujte pls nekdo ten plevel...

Možná to přeháníš. Podívej se na dobu registrace.

Odesláno (upraveno)

Možná to přeháníš. Podívej se na dobu registrace.

Možná to nepřeháním. Podívej se jaké poklady vyplodil jenom za dnešek. Že se Růženka zaregistruje 3 roky zpátky ještě neznamená, že nás tady musí zahlcovat svými názory hned potom co se probere k životu. (Tím spíš by měl vědět, jak se má chovat, když je tu tak dlouho).

A to platí pro voba soudruhy...Pedro se taky najednou probral včera.

Upraveno uživatelem Topkan
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Vlnky chybaju - to je pravda - modra Lumi je fakt super, no mohli do nej dat aj rucicky, v tme mi to nejak nejde do kopy.... ale asi by som ich menil za moje starsie....

Odesláno

Musím říct že se mi taky líbili více vlnky, ale celkový design těchto nových je ucelený, font na lunetě dle mě o hodně lepší... Myslím že rozhodně stojí zato!

Odesláno

Doufám, že po mně někdo nesekne , že honím příspěvky, ale mě tyhle přijdou hodně pěkný a nevadí mi ani absence vlnek a ani ten tah mi nepřije blbý a buzík tedy nejsem.

Myslím, že jsme jich měl už 5 kousků a tyhle nové,( rozuměj nový model) si až přejde prvotní nadšení nových kupujících asi také koupím!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...