Leviathan Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Takze..avizovane Helsony su doma. Par faktov.. Monobloc case: Brushed 316L surgical stainless steel? 44 mm - height 15 mm - length 54mm - lug distance 22 mm.Crown: Screwed with side protectionCrystal: Sapphire - 4.5 mm thick - inside AR coated.Water resistance: 1000m/3300 ftDial, hands and bezel markers coated with swiss C3 SuperLuminovaBezel: AcrylicBracelet: 22 mm mesh braceletMovement: 25 Jewel Swiss ETA 2824-2 automatic - power reserve 40 h.Zaujimavostou je, ze ide skutocne o monoblok. tz. na zadnej strane nehladajte viecko...ta skrutka bude pravdepodobne na uvolnenie korunky. Myslim, ze na fore este nie su..... Ano je to homage na ikonicke Seamaster 1000:-) Upraveno 3. února 2012 uživatelem Leviathan
sect Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 No jsou super, těšil jsem se na ně od doby, co jsi mi řekl že je máš na cestě. Hlavně to "dýnko" to je pecka , gratuluju......
Quido Morava Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 s těma potápkama naděláte pořád.... no jsou krásný, moc krásný a nevšední!!!!
Leviathan Odesláno 3. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2012 200 gramov na meshi. Pěkný! Dávaji k nim i zbrojní pas?
MarcelG Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 No, tak tohle vypadá velmi zajímavě. Gratulace
shag Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Ked budem velky, tak si kupim tie biele. Gratulujem.
Leviathan Odesláno 3. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2012 no biele su fajn....ja osobne som sa ich trochu bal, ale kontrast biely dial a orange rucka je super.
rbk Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Paradní, mohl by jsi cvaknout také lumi foto?
tombed Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 pořádné hebeda, zespodu radiátor, aby nezáblo zápěstí teď v zimě, ale pěkné, mají koule, ten šestihran zespodu podle slouží k přetáčení datumovky gratuluji...
NIGHTinGALE Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 To jsou fakt parádní potápky!Už jsem si to vlákno otevřel asi po páté a to já běžně nedělám.
sureshot Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 to su slusne alte-schule masiny gratulujem
enGiN Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Tak ty jsou! Mimochodem jaký máš obvod zápěstí?
Kaja Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Osobně hodinky bez fešnýho dýnka nekoušu, ale to je můj názor, užij si je
StanoBare Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Sú fajn, masívne, parádne puzdro. Myslím, že u bielej verzii je v lumi aj celá luneta. Osobne by som však šiel tiež do tejto tmavej verzie. 1. Čo všetko si ešte dostal v balení? Ako to má Helson zmáknuté?2. Prosím opravte preklep v názve na Sharkmaster .
Ivo_S Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Fakt hezké hodinky. Líbí se mi to netradiční zpracování bez dýnka. Gratuluji
Leviathan Odesláno 4. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Na fotenie lumi nemam vybavenie ani zrucnost...tak jedna z webu. zdroj: tu Paradní, mohl by jsi cvaknout také lumi foto?
Leviathan Odesláno 4. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Dakujem|:-) NO datumovka sa nastavuje klasicky v polohe 1 korunky..takze asi to bude tak, ako som pisal. pisu ze: "By looking the place where the "dimple" is, it seems to be right over the screw on the movement's bridge, who free the crown stem. " Este sa na to specialne opytam Petra Helsona. pořádné hebeda, zespodu radiátor, aby nezáblo zápěstí teď v zimě, ale pěkné, mají koule, ten šestihran zespodu podle slouží k přetáčení datumovky gratuluji...
Honza.manta Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Fakt pěkný hodinky - gratuluju! Jen nevím, jestli se mi nelíbí víc ty bílý s bílou lunetou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se