blackbiker Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Zdravím staré harcovníky primkaře, rád bych více proniknul do Know how Primek, takže bych rád, kdybyste mohli poradit ohledně starých kalibrů Primek- fórum už jsem celé prošel - existují na internetu nějaké další odkazy?Zajímají mě pouze staré kalibry a katalogy hodinek-od kalibru 50 nahoru:-), popř. kde můžu tyto informace získat-tištěná literatura? Jsem opravdu začátečník v Primkách tak mě nekamenujte za neznalosti. Proč např. diplomaty jsou mezi primkaři tak ceněny?Je to něco jako the best(le top?) Vypadá to totiž u mne na začínající závislost:-)a proč ne, že:-)
watch Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Prehled kalibru: http://www.prim.cz/info/prehled-kalibru
JJ Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Info brát s mírnou reservou, třeba nezávisou korekci data si já představuju trochu jinak, než to, co má Cal 68...
Ciferník Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Co se Diplomatů týče, dovolím si utrousit kacířský názor, že je to něco jako davová psychóza Pravda je, že jejich design patří mezi starými Primkami k nejlepším, technicky je to ovšem samozřejmě totéž jako kterékoliv jiné hodinky se stejným kalibrem.
blackbiker Odesláno 14. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 díky všem zatím, doufám že bude informací více-nejde mi jen o kalibry-strojky, ale o designové varianty hodinek se starými kalibry-zatím mám jen kusé informace(neoficiální) čerpány z příspěvků členů tohoto fóra, a oficiální ze stránek www.prim.cz a jelikož chci více tak hledám...
Petr_S Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 díky všem zatím, doufám že bude informací více-nejde mi jen o kalibry-strojky, ale o designové varianty hodinek se starými kalibry-zatím mám jen kusé informace(neoficiální) čerpány z příspěvků členů tohoto fóra, a oficiální ze stránek www.prim.cz a jelikož chci více tak hledám... Blacku, hlavně se nesnaž budovat kompletní sbírku modelů Prim. Zruinuje Tě to, rozvrátí Ti to rodinu a zestárneš u toho
cigi Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 ciferníku - snad mají alspoň šroubovací dýnko, to bys mohl zmínit, to není u každejch primek.
Ciferník Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 cigi - máš pravdu, děkuji za doplnění, i když zase úplná rarita to šroubovací dýnko není ani u Primek
watch Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 Tady najdes pekny katalog Primek: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1133
cigi Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 ciferníku - na něčem ty rozdíly stavět musíme, brzo začneme rozlišovat, kolika mikronové je zlacení...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se