Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

watch: zdrazuje ich preto, lebo je to obchodna strategia... ked nieco stoji 4650Kc tak u niektorych to vyvolava pocit nekvality, ze si kupuju brak... ked uz za tu istu vec zaplatia 6950Kc uz maju pocit, ze si kupili kvalitu :D to je strategia Prim... vyvolat u ludi pocit, dojem, emociu ze ked je nieco drahe, tak to musi byt aj kvalitne....

Odesláno
Spolupráce je silně nestandardní a já nejsem oprávněn zveřejňovat detaily našich ujednání. Fakt je ale ten, že ze strany Petra Čecha jde o daleko upřímnější přístup, než by oddpovídal jakémukoliv marketingovému schématu v běžné obchodní praxi. To je očividné i z článku v deníku Aha, který před časem vyšel.

AHA? To je to díky čemu už pan Krampol ví, co je zač (a my všichni tím pádem taky)? No mezi námi... Prim? Ahá! :)

Odesláno
watch: zdrazuje ich preto, lebo je to obchodna strategia... ked nieco stoji 4650Kc tak u niektorych to vyvolava pocit nekvality, ze si kupuju brak... ked uz za tu istu vec zaplatia 6950Kc uz maju pocit, ze si kupili kvalitu :D to je strategia Prim... vyvolat u ludi pocit, dojem, emociu ze ked je nieco drahe, tak to musi byt aj kvalitne....

:) takže 4650 ještě není, ale 6950 už je exkluzivní? No konečně to vím... Hele, a mohlo by to taky vyjít v Aha!?

:D

Odesláno

No jo, ale co kdyz se zakaznik dozvi, ze puvodni cena byla 4650. Potom se nastve a priste koupi jinou znacku. :( Omega take pred nekolika lety zdrazila Moonwatch, ale bylo to v dobe stoupajici poptavky. Rolex zdrazoval kazdy rok a ne o malo. Ale nyni, kdyz uz nejsou na Rolexy mimo Daytony zadne cekaci doby, tak jsou ceny stabilni. Obchodni strategie je dobra vec, ale na jedne strane bezne Quartzky za 6950 a na druhe strane Linea za 9400 se safirovym sklickem, to se mi prece jenom nezda. Doufam tedy, ze to neznamena, ze se musime pripravit na zdrazeni i u ostatnich modelu! :)

Odesláno
Pro mne je masovější oslovování trhu už mrtvou záležitostí.

hmmm, hodinkama quartz za 6950,- oslovovat masový trh? To už se nedá ani považovat za vtip. Pro fotbalové fanoušky měly být dodávány v setu s žulovou dlažební kostkou a soudkem piva. :)

Odesláno

watch: vy to stale nechapete :D zdrazenie bude, ved drahsie hodinky su predsa kvalitnejsie, to vie naozaj kazdy :DD ani sa nenazdate a Prim bude rovnaka cenova kategoria ako Patek ci Vacheron tzv. 1 trieda :D skoda len, ze sa z ludovej skodovky ide robit robit bentley, ale ako som pisal, nas to mrziet nemusi, kedze mi sme do spolocnosti nevlozili kapital, treba respektovat kroky vedenia...

VS: vy ste tiez dost pesimisticky naladeny, hrozne :D

Odesláno
watch: vy to stale nechapete :D zdrazenie bude, ved drahsie hodinky su predsa kvalitnejsie, to vie naozaj kazdy :DD ani sa nenazdate a Prim bude rovnaka cenova kategoria ako Patek ci Vacheron tzv. 1 trieda :D skoda len, ze sa z ludovej skodovky ide robit robit bentley, ale ako som pisal, nas to mrziet nemusi, kedze mi sme do spolocnosti nevlozili kapital, treba respektovat kroky vedenia...

VS: vy ste tiez dost pesimisticky naladeny, hrozne :D

Nakonec nam budou nabizet rohliky za 10 korun. Protoze jsou kvalitnejsi a levne rohliky preci nikdo nechce.... :D :D :D . Nojo, rohliky nejsou hodinky, nastesti! Otazka mimo tema, jak to vypada v Popradu, mate aspon trochu snehu, nebo take nic?

Odesláno

watch: no sneh je len na svahoch po tazkej praci vlekarov a sneznych diel :D ale zima je za to velka :D uz druhy den som nohy nevytiahol z domu a kosti si ohrievam pri kozube a varenom vine :D ale kedze ja nelyzujem a sneh mi je len na skodu, tak som celkom rad, aspon ma nevidiet s lopatou v ruke :D

Odesláno

watch: no ja to velmi neriesim :D (inac, ja som priamo z tatier, nie z popradu), nemam k nim nejaky obrovsky vztah, stali sa len velkym biznisom... teraz ich porovnavam trosku s Prim :DD vysoke az premrstene ceny za malo muziky :D bez rozmyslania by som vam povedal, chodte do Alp, kde za rovnaku cenu mate podstatne lepsie vyzitie a sluzby :D som to ja ale na hovno vlastenec, vsak? :( alebo som len uprimny a realista?

Odesláno
watch: no ja to velmi neriesim :D (inac, ja som priamo z tatier, nie z popradu), nemam k nim nejaky obrovsky vztah, stali sa len velkym biznisom... teraz ich porovnavam trosku s Prim :DD vysoke az premrstene ceny za malo muziky :D bez rozmyslania by som vam povedal, chodte do Alp, kde za rovnaku cenu mate podstatne lepsie vyzitie a sluzby :D som to ja ale na hovno vlastenec, vsak? :( alebo som len uprimny a realista?

Mas pravdu. Nejde jenom o premrstene ceny ale i o nejasne majetkove vztahy. No nic, je to vsude stejne. Mam starsi bundu od firmy Samon (Tatranska Lomnice), znacka, ktera se driv na Slovensku vsude prodavala. Letos jsem ale od Samona nikde nic nevidel. :( Nevis nahodou, jestli jeste existuje?

Odesláno

babaq: jasne, ja som to aj tak bral, aj ked som sa tvaril vazne :D

watch: k tym majetkovym vztahom, no ja som trosku skepticky, viem ako to je s vymozitelnostou prava, ale aj tak si myslim, ze az take ciste to s Elton-om nebude... keby nemal MPM v rukave nejake eso, tak Elton by ich uz prevalcoval... ja by som urcite nebudoval znacku (Elton) a nepozeral sa ako sa nej niekto prizivuje (MPM) ale vsetky sily by som sustredil na znicenie nekalej konkurencie a PRIM napise, ze uz to "neriesi" a idu vlastnou cestou... neviem, nieco mi v tom nesedi, ale ako som pisal, je mi to jedno, lebo ja v tom vlastne peniaze nemam :D kazdopadne "nezeriem" vsetko co tu napise :D

co sa tyka Samon, tak fakt nic o nich neviem, poznam syna majitelov a je to pekny "kvietok" :D viem, ze Horska sluzba od nich brala veci, ale v sucasnosti neviem o nich nic :(( inac tiez velka podobnost s Prim :DD sili tiez aj na zelanie zakaznika, ponukali kvalitne veci ale za prijatelnu cenu :D ani neviem, ci ich vsade na Slovensku poznali :( mna nikdy neoslovili, mozno preto, ze som nepotreboval taky druh oblecenia, skor by som dal prednost znacke Salewa...

Odesláno

Puvodni cena Cechino s quartzem byla 4650 Kc, nebo? Ted je to 6950Kc, tedy o 49% (!) vic. Neni mi uplne jasne, proc Prim zdrazuje hodinky, ktere se spatne prodavaji. Vetsina vyrobcu jde opacnou cestou. :rolleyes:

Mě připadá, jestli 4650,- nebyla cena PRIM SPORT CODENIS 1. QUARTZ ( už nejsou v nabídce PRIMU), byly Čechínům velmi podobné, Čechína byly značeny jako CODENIS 2 ?

http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1435&p=2

Omegy prý také v Čr chystají zdražit.

Odesláno
Omegy prý také v Čr chystají zdražit.

To je nějaká kreativní metoda pro stažení se z trhu? Už teď nezanedbatelný počet lidí nakupuje Omegy v zahraničí a rozdíly v cenách jsou velmi výrazné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...