Gorgiano Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 (upraveno) Nemáte někdo zkušenosti s výrobcem hodinek Bulova?? Jaká je kvalita zpracování?? Zařadil jsem to do japonských, protože značku vlastní citizen! Jinak zajimavé je, že zakladatel je puvodem z čech! Upraveno 8. února 2012 uživatelem Gorgiano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Značku Orient vlastní Seiko a neznamená to, že témata o Orientu cpeme do sekce Seiko. Takže jsi to dal do špatné sekce, to je věc první. Druhou věcí je, že tu existuje funkce vyhledávání a kdybys jí použil, tak bys nemusel zakládat tohle vlákno. Protože mám celkem dobrou náladu, tak vyhledávání provedl za tebe - klikni sem. Další příspěvek sem už psát nemusíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Mnohé by ses mohl dozvědět v sekci Americké hodinky, která je má mimochodem i v podnadpisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Prisnost musi byt Jinak by z toho byl neprehlednej bordel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgiano Odesláno 8. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Pardooon, příště budu pečlivější s hledáním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Vytáhněme kostru pana Bulovy na světlo - dnes je to 80 let co si jeho firma zadala naprosto první televizní reklamu na světě, v trvání 9 sekund za dnes neuvěřitelných $9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Krásná připomínka historie. Jen by mě zajímalo, kolik domácností mělo v té době televizi. Těch $9 bude vzhledem k počtu diváků odpovídajících. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 28 minutes ago, tombas said: Krásná připomínka historie. Jen by mě zajímalo, kolik domácností mělo v té době televizi. Těch $9 bude vzhledem k počtu diváků odpovídajících. Staci si precitat clanok... Odvysílání reklamního šotu, které vidělo 3 339 majitelů televizorů z New Yorku a okolí, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 před 8 minutami, shaggy napsal: Staci si precitat clanok... Odvysílání reklamního šotu, které vidělo 3 339 majitelů televizorů z New Yorku a okolí, jsem to ale ňouma, ten odkaz na článek jsem úplně přehlídnul. Dík za upozornění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se