Gorgiano Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 (upraveno) Nemáte někdo zkušenosti s výrobcem hodinek Bulova?? Jaká je kvalita zpracování?? Zařadil jsem to do japonských, protože značku vlastní citizen! Jinak zajimavé je, že zakladatel je puvodem z čech! Upraveno 8. února 2012 uživatelem Gorgiano
Chumpus Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Značku Orient vlastní Seiko a neznamená to, že témata o Orientu cpeme do sekce Seiko. Takže jsi to dal do špatné sekce, to je věc první. Druhou věcí je, že tu existuje funkce vyhledávání a kdybys jí použil, tak bys nemusel zakládat tohle vlákno. Protože mám celkem dobrou náladu, tak vyhledávání provedl za tebe - klikni sem. Další příspěvek sem už psát nemusíš.
Marty35 Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Mnohé by ses mohl dozvědět v sekci Americké hodinky, která je má mimochodem i v podnadpisu...
Dantechno Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Prisnost musi byt Jinak by z toho byl neprehlednej bordel...
Gorgiano Odesláno 8. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Pardooon, příště budu pečlivější s hledáním...
Radek124 Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Odesláno 1. července 2021 Vytáhněme kostru pana Bulovy na světlo - dnes je to 80 let co si jeho firma zadala naprosto první televizní reklamu na světě, v trvání 9 sekund za dnes neuvěřitelných $9
tombas Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Odesláno 2. července 2021 Krásná připomínka historie. Jen by mě zajímalo, kolik domácností mělo v té době televizi. Těch $9 bude vzhledem k počtu diváků odpovídajících.
shaggy Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Odesláno 2. července 2021 V 2. 7. 2021 v 5:55, tombas napsal: Krásná připomínka historie. Jen by mě zajímalo, kolik domácností mělo v té době televizi. Těch $9 bude vzhledem k počtu diváků odpovídajících. Rozšířit Staci si precitat clanok... Odvysílání reklamního šotu, které vidělo 3 339 majitelů televizorů z New Yorku a okolí,
tombas Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Odesláno 2. července 2021 V 2. 7. 2021 v 6:24, shaggy napsal: Staci si precitat clanok... Odvysílání reklamního šotu, které vidělo 3 339 majitelů televizorů z New Yorku a okolí, Rozšířit jsem to ale ňouma, ten odkaz na článek jsem úplně přehlídnul. Dík za upozornění.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se