Ohm-Aztec Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Máš pravdu, že hodnota celkového počtu kusů limitky z tohoto označení není patrná, nicméně by to mnou navrhované číslování respektovalo jak číslování Orlíků z r. 1965, tak limitky Orlíků z roku 2010. Je pravda, že Elton Sport s Orlíky kromě výrobce nemá nic společného, ale to číslování je určité charakteristické specifikum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Mám dotaz, zda by nebylo lepší při číslování limitované edice zvolit kompozici a la Orlík, která je pro Elton charakteristická, tedy 12 001 - 12 050? Číslování bude ve formátu jak bylo uvedeno 1/50 až 50/50. Omlouvám se, ale vizualizaci jsme již dnes nestihli. Zítra ráno to napravíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Číslování bude ve formátu jak bylo uvedeno 1/50 až 50/50. Omlouvám se, ale vizualizaci jsme již dnes nestihli. Zítra ráno to napravíme. No, patřím mezi lidi co na vizualizaci tak trochu čekají- tak se když tak přihlásím až večer-ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Posílám přislíbenou vizualizaci. Omlouvám se za sníženou kvalitu obrázků, ale lépe to s naší technikou nesvedeme. Pokud by někdo ze zájemců o koupi chtěl ještě nějaký speciální úhel pohledu a nebo detail, napište. Jen pro upřesnění. Plocha číselníku bude pololesklá, černá. Minutová stupnice bude černá s indexy a číslicemi v barvě bílého kovu. Upraveno 29. února 2012 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Jsou to nové hodinky inspirované minulostí. Skutečně bude na ciferníku nápis Czechoslovakia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Jsou to nové hodinky inspirované minulostí. Skutečně bude na ciferníku nápis Czechoslovakia? Za mě ...ten nápis Czechoslovakia jen naprosto v pořádku, je na původních Eltonech i na nových Igenech . V čem vidíš problém ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Nevím, nějak se mi tam nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Jasně ... a jakou jinou variantu bys navrhl ? Česká republika ? Nebo úplně bez toho označení státu?. Vzhledem k odkazu a původnímu roku výroby ( 1968-69) mi Czechoslovakia přijde naprosto legitimní. Je to tedy jen můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Posílám přislíbenou vizualizaci. Omlouvám se za sníženou kvalitu obrázků, ale lépe to s naší technikou nesvedeme. Pokud by někdo ze zájemců o koupi chtěl ještě nějaký speciální úhel pohledu a nebo detail, napište. Jen pro upřesnění. Plocha číselníku bude pololesklá, černá. Minutová stupnice bude černá s indexy a číslicemi v barvě bílého kovu. Safra...ukončuju svá dlouhá muka... bude to tak lepší... 1. Financ 2. gougy 3. docent_tecka 4. 5. jata (zaujem v pripade ocelovej lenety) 6. hopsahejsa 7. 8. 9. 10. straspol 11. vnuk 12. Nodus (předběžně) 24. Hirsch 30. Mirek24 34. Ohm-Aztec 50. pavlisbrno .. případně č.25/25 u menší série Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 dotaz ohledne lunety (vlozky) - jedna se o plochou vlozku, tzn. u ciferniku je stejne tlusta jako na okraji lunety? anebo je "zkosena" (odkazuje se na odlisny tvar lunety na originalnich eltonech?), tzn. u ciferniku (skla) je tlustsi (vyssi) a u okraje lunety je tenci "nizsi". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 dotaz ohledne lunety (vlozky) - jedna se o plochou vlozku, tzn. u ciferniku je stejne tlusta jako na okraji lunety? anebo je "zkosena" (odkazuje se na odlisny tvar lunety na originalnich eltonech?), tzn. u ciferniku (skla) je tlustsi (vyssi) a u okraje lunety je tenci "nizsi". Vložka je zkosená pod úhlem 10 stupňů. Pokud by zůstala plochá, tak by to nebylo hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 diky za odpoved. zustavam na seznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Já taky ... 1. Financ 2. gougy 3. docent_tecka 4. 5. jata (zaujem v pripade ocelovej lenety) 6. hopsahejsa 7. 8. 9. 10. straspol 11. vnuk 12. Nodus 24. Hirsch 30. Mirek24 34. Ohm-Aztec 50. pavlisbrno .. případně č.25/25 u menší série Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 To je průser (to fakt není průšvih), mě se to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 To je průser (to fakt není průšvih), mě se to líbí Myslíš, že se dostaneš na 1. pořadí? (po zveřejnění obrázků) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 No jo jsou krasne ..... sakra..... jeste bych mel dotaz ve specifikaci se uvadelo:Číselník: černý bombírovaný, tisknutý originální tiskovou matricí z r.1968 - indexy budou tisknute na hladky povrch klasicky ? nebo budou vylisovány do ciselniku a pak nanesena barva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Myslíš, že se dostaneš na 1. pořadí? (po zveřejnění obrázků) Naděje umírá poslední, co víš, třeba se Financovi nebudou líbit Moc bych si ji přál (ano, nemá to žádný racionální důvod, ale to koupě hodinek skoro nikdy, do boje o číslo Nautilů jsem šel se stejnou ambicí, hezké číslo je hezké číslo..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Velké díky do NMnM za výrazné zvýšení objemu komunikace a vizualizaci, škoda jen, že to je v poslední den objednávek... Nápis "Czechoslovakia" je podle mého názoru obsoletní - nejde o repliku, ale stejně jako u Orlíků o nové hodinky na základě historického vzoru... "Czech Made" by to zastalo bez problému. Drobný detail, který by hodinky v mých očích ještě posunul - nešlo by udělat nějaké (jednouché) osazení lumibodu na lunetě? Pouhé zakápnutí do dírky není vizuálně příliš líbivé a rovněž časem povede k drolení barvy. Korunka má zmiňovanou zkosenou hranu / nebude řezat do hřbetu ruky? Bylo by možné zhotovit rovněž vizualizaci dýnka, aby bylo vidět i provedení čísla limitky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Jasně ... a jakou jinou variantu bys navrhl ? Česká republika ? Nebo úplně bez toho označení státu?. Vzhledem k odkazu a původnímu roku výroby ( 1968-69) mi Czechoslovakia přijde naprosto legitimní. Je to tedy jen můj názor. Ano, jen odkaz, inspirace. Jinak jde o úplně nové hodinky, dokonce se ta edice jmenuje Elton Sport 2012. A tak mi nápis Czechoslovakia přijde asi jako Jan Žižka s lehkým kulometem. Nemůžu za to, mám prostě takový pocit. Ale nic mi do toho není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 No jo jsou krasne ..... sakra..... jeste bych mel dotaz ve specifikaci se uvadelo: Číselník: černý bombírovaný, tisknutý originální tiskovou matricí z r.1968 - indexy budou tisknute na hladky povrch klasicky ? nebo budou vylisovány do ciselniku a pak nanesena barva? Indexy jsou natisknuté na hladký povrch, stejně jako tomu bylo na originálech z roku 1968 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se