Commander Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Zdravím, nemáte prosím náhodou někdo iwc 3548? Jsou to tyhle: Hodně se mi líbí, ale nikde už nejsou k vidění (Carolinum, Dušák). Tak bych byl hodně vděčný, kdyby je někdo měl, nebo věděl kde by byly ke shlédnutí naživo. Díky
Hasňa Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 (upraveno) Ty jsou paradni. Perfektni kazdodenky . Paradni potapky, ktere to ovsem nervou do sveta. Upraveno 11. února 2012 uživatelem Hasňa
Commander Odesláno 11. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2012 (upraveno) No právě, to mám na to stejný názor. Líbí se mi jak jsou decentní, ovšem ta cena je přísná takže bych je rád zkusil než bych je někde sháněl... BTW chtěl jsem je jako denní k džínům a košili, případně k džínům a saku - jsou vhodný? Trošku mám obavy jestli z nich ten pruh mezi 12h-3h nedělá už moc sportovní hodinky a jestli budou OK k saku (ne k obleku, to chci jiný) Upraveno 11. února 2012 uživatelem Commander
Návštěvník Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 No právě, to mám na to stejný názor. Líbí se mi jak jsou decentní, ovšem ta cena je přísná takže bych je rád zkusil než bych je někde sháněl... BTW chtěl jsem je jako denní k džínům a košili, případně k džínům a saku - jsou vhodný? Trošku mám obavy jestli z nich ten pruh mezi 12h-3h nedělá už moc sportovní hodinky a jestli budou OK k saku (ne k obleku, to chci jiný) měl jsem je na kaučuku, na tvoje použití výborné. Neřeš, jestli jsou sportovní nebo ne. Je to IWC, tam si můžeš dovolit skoro všechno a blbý to nebude.
Commander Odesláno 11. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Díky díky, tak teď už jenom je někde zkusit Nejbližší jsem našel v Itálii. BTW našel jsem jedny za 75k nové, to je slušná cena ne? Většinou jsem viděl retail kolem 100k.
sibirnaya Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 (upraveno) mam je Upraveno 12. února 2012 uživatelem sibirnaya
organic Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Odesláno 13. února 2012 jestli budou OK k saku (ne k obleku, to chci jiný) To určitě budou. Měl jsem je v chronu a mají dost vysoký pouzdro, takže se zasekávají o manžetu košile. Na 18cm zápěstí byly subjektivně dost masivní. Ale to je jen můj názor.
Commander Odesláno 13. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2012 No ale chrona jsou 44mm a vysoké dle webu 13.x mm, zatím co nechrona jsou 42mm a 12.x mm. Mám rád masivní vzhled, pokud se vejdou pod košili což by měly
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se