sibirnaya Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60186-kingston-mk2-plank-kit/?hl=kingston byly za par supu..
tmoris Odesláno 22. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2013 tady dneska za $1600 zmizely behem 40 minut.
kloubik Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Kurnik to je rychlost. Ale asi bych stejne preferoval no date verzi. Problem je, ze vcera jsem se zamiloval jeste do neceho jinyho. Kingston asi bude muset jit stranou. Pul roku jsem mel docela klid a ted posledni mesic je to na masli a nevim co bych driv a hlavne chronobundus uderil opravdu silne
financ Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Nassau jde objednat http://boutique.mkiiwatches.com/ProductDetail.jsp?LISTID=80000546-1337741365
dwg Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 895 plus pošta a výpalný. Clo a dph hádám tak 400-500 usd navic?
financ Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 V 4. 6. 2013 v 21:56, dwg napsal: 895 plus pošta a výpalný. Clo a dph hádám tak 400-500 usd navic?Dph je 21%, clo cca 3, plus vyclivka 180 Kč
kloubik Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Mam objednano, cca 5 minut po tom co prisel v nedeli email, ze znovu prijimaji objednavky. Jsem zvedavej jestli na me vyjde nejaky z tech 7 kousku, co pise ze posle do konce cervna. Bohuzel potvrzeni objednavky prislo polovicni, je tam sice moje jmeno a nazev hodinek, ale cislo faktury, objednavky nebo neceho na zaklade ceho by clovek poslal platbu zadny. tak jsem poslal platbu jen s uvedenim jmena, Paypal potvrdil odeslani penez, ale od MKII ani tuk.... prvni zkusenost s touhle firmou/clovekem co se tyka komunikace se zakazniky tedy nic moc....
dwg Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 V 4. 6. 2013 v 22:26, financ napsal: Dph je 21%, clo cca 3, plus vyclivka 180 Kč jen 3%? Na ebay mi to už jednou vyšlo i na 40% ceny (clo + dph)
tmoris Odesláno 5. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2013 V 4. 6. 2013 v 22:33, kloubik napsal: Mam objednano, cca 5 minut po tom co prisel v nedeli email, ze znovu prijimaji objednavky. Jsem zvedavej jestli na me vyjde nejaky z tech 7 kousku, co pise ze posle do konce cervna. Bohuzel potvrzeni objednavky prislo polovicni, je tam sice moje jmeno a nazev hodinek, ale cislo faktury, objednavky nebo neceho na zaklade ceho by clovek poslal platbu zadny. tak jsem poslal platbu jen s uvedenim jmena, Paypal potvrdil odeslani penez, ale od MKII ani tuk.... prvni zkusenost s touhle firmou/clovekem co se tyka komunikace se zakazniky tedy nic moc.... Zakaznicka komunikace neni jejich nejsilnejsi stranka zaloz si ucet v tom jejich ticketing systemu a posli ticket s timhle dotazem,na to reagujou.. Sent from my HTC using Tapatalk
dwg Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 snad budeš mít větší štěstí než já. Přes ticket jsem posílal dva dotazy v únoru a zatím nic
dwg Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 tak se zdá, že čekací doba se natahuje na cca pul roku. Clo je sice menší, než jsem čekal, ale s poštou, daní, atd. mi to stejně vychází na nějakých 26k a to už bych asi radši pár tisíc přihodil na vintážní tudor submariner.
tmoris Odesláno 14. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2013 2,2k za prakticky novy plankkit. to je cena, za kterou jsem pred necelym pulrokem koupil #007, kdyz bezne plankkity (jako je tento prave prodany) se prodavaly o peknych par stovek levneji. vzdy rad sleduju, jak se mi moje investice zhodnocuji
Návštěvník Snow Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 V 5. 6. 2013 v 6:28, dwg napsal: jen 3%? A v jaké výši jsi clo proboha čekal ? Jedná se o víceméně formalitu.
tmoris Odesláno 25. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Kloubik: parada, takze ses dostal mezi tech cca 6 stastlivcu co to dostali uz ted Sent from my HTC using Tapatalk
kloubik Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 jj, byl jsem jak na trni jestli to vyjde a nakonec mel kliku, ted uz je cekacka zase pul roku. Prvni dojmy super, konecne tenky a uzky tah, presne tak jsem si to predstavoval, zpracovani perfektni, dovedl bych si predstavit plastovy sklicko radsi nez safir, ale to jen jen drobnost. Pridam jeste trochu fotek.
kloubik Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 (upraveno) Narazil jsem na novou aplikaci na upravu obrazku v mobilu, tak si s tim trochu hraju a docela me to bavi. Doporucuju zkusit, jmeno aplikace: Snapseed. Chce to par minut na zaziti ovladani, ale je to naprosto super koncept a funguje to skvele. Instagram jsem zkousel asi 3x a vzdycky ho smazal, tohle se mi libi mnohem vic. edit: jeste jedna Upraveno 27. června 2013 uživatelem kloubik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se