xjr1 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Kdybch si je koupil znova, tak už mě nebude mít za co tahat Proběhla permanentní depilace laserem :-D?
Chorche Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Proběhla permanentní depilace laserem :-D? Jubilaserem
ggrand Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Přesně tak, třeba na vrchní straně stehen nemám žádné chlupy nebo po skromnu dycky takle v zimě, protože mi to vytrhají ryfle(ikdyž to necítím). Tak to má být i s hodinkama No snad příští týden už budu vědět, o čem je řeč.
Chorche Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 (upraveno) Přesně tak, třeba na vrchní straně stehen nemám žádné chlupy nebo po skromnu dycky takle v zimě, protože mi to vytrhají ryfle(ikdyž to necítím). Tak to má být i s hodinkama No snad příští týden už budu vědět, o čem je řeč. Hlavně už nezabíhej do detailů Pravdou zase ale je, že jubilee se k těm hodinkám hodí, takže bych ho úplně nezatracoval. Upraveno 7. března 2012 uživatelem Chorche
lub Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 já dokoupil tenhle - taky mi těmto hodinkám jubilee docela ladí, jenom ty koncovky jsem musel trochu upilovat, aby šel vůbec nasadit.. navíc jak píše ggrand, mohl by k pouzdru pasovat trochu líp - za tu cenu.. kdybyste měli tip kde koupit jenom koncovky - třeba jen plechový..? jinak gratuluju k hodinkám, tyhle seika prostě nemají chybu (až na horší lumi teda )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se