Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Posted Image

Treba tyto jsou designove fajn. bohuzel 18 tisic uz je nad muj plan. O deset tisic drazsi nez steinharty a k tomu ten plastovy reminekPosted Image...jasne je to prestižní značka, ale je v kvalitě zpracování tak velký rozdíl?

Odesláno

Přidám ti ještě jeden TIP:

Crhistopher Ward - Trident... dobrá cena, zajímavé ručky, ověřený eta kalibr, možnost barevné variability případně koupě tah/kaučuk atd. Myslím že relativně originální a zajímavé hodinky v této kategorii a je to i cenově i parametry ve tvém ranku.

http://www.christopherward.co.uk/men/sport/view-all-sport/c60-tri-skcs.html

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Odesláno

Za ty peníze si myslím že super jak po stránce vlastní invence, tak i zpracování. Jen bych ti ještě poradil vzít, v případě že budeš delší dobu na jedněch hodinkách, spíše klasickou černobílou kombinaci... barvy se okoukají, jakmile tam máš barvu, tak už to není tak univerzál ale přechyuje se to jednoznačně do sportovna, no a ladit třeba pásek (u kalhot) do oranžova není moc ok (není-li to tedy tvoje ultimátně oblíbená barva).

Odesláno

Za ty peníze si myslím že super jak po stránce vlastní invence, tak i zpracování. Jen bych ti ještě poradil vzít, v případě že budeš delší dobu na jedněch hodinkách, spíše klasickou černobílou kombinaci... barvy se okoukají, jakmile tam máš barvu, tak už to není tak univerzál ale přechyuje se to jednoznačně do sportovna, no a ladit třeba pásek (u kalhot) do oranžova není moc ok (není-li to tedy tvoje ultimátně oblíbená barva).

Souhlas, oranzady miluju, ale jako hlavni hodinky bych je nevolil.

Odesláno

Jasně, to byla první fotka co jsem našel v černý na googlu, tak jsem ji sem musel hned hodit. Ale jinak jsou moc pekny no... Doporučíš nějaký shop, kde bych jel koupil jeste o neco levneji, než na přímo official strankach nebo eshopu firmy.

Odesláno

Americký ChW eshop dělá akce 50% ceny. Nevím jak je to časté. Potom obligátně na Ebay, prodeje na www.christopherwardforum.com nebo na hodinkových fórech. Dají se sehnat o dost levněji oproti ofic retail price.

Odesláno

Záleží na tom jak to bereš. Já bych to být tebou asi koupil s tou slevou a považoval bych to za rozjezd dobrým směrem. Zorientuješ se a pořádně si ujasníš co chceš a ušetřené peníze si necháš na případný časostroj vyššího levelu. Koupě nových hodinek je samozřejmě o něčem jiném. Ale to dělám u těch o kterých vím že z domu nepůjdou.

Odesláno

Jeste dotaz. Dají se nekde v Praze okoknout Hamiltony? Rád bych hodinky pred koupí viděl naživo. Z tech fotek uz mi hrabe, uz vidim misto otackomeru a rychlomeru na aute dvoje obří pilotky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...