bedja Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 ..jj taky se (je) pravidelně sprchuju..
sibirnaya Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Oteplieva sa, je normalne ze sa potim, a asi je aj normalne, ze aj ked som cistotny, tak sa nejaka spina za cely den v pote skoncentruje. A nachyza na hodinkach. Myslite, ze je vhodne Milgaussy obcas strcit pod prud vlaznej vody, oplachnut a vysusit papierovym obruskom ? Alebo radsej ich vykupat v miske, kvapnut tam nejaky eko cistiaci prostriedok ? A zlahka tah a dienko vykartacovat makkou zubnou kefkou ? Dakujem za rady vopred. dnesni vecerni ocista po dlouhe prochazce se psama, kapka radoxu na ruce a kartacek super soft 3960
ivan_989 Odesláno 18. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Cool ! Ja som detske roky vyrastal v tom, ze hodinky si nesmiem ani omylom namocit a je to vo mne dost hlboko tento ochranny reflex. Normalne sa bojim strcit cifernik pod vodu.
Pafelik Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Cool ! Ja som detske roky vyrastal v tom, ze hodinky si nesmiem ani omylom namocit a je to vo mne dost hlboko tento ochranny reflex. Normalne sa bojim strcit cifernik pod vodu. Já to mám taky... Nikdy jsem hodinky ještě pod vodu nestrčil. Ale to asi proto, že jsem měl vždycky spíš pilotky. Až budou Submarinery, tak rovnou skáču do vody! Už se nemůžu dočkat
ivan_989 Odesláno 19. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Ina vec. Zacal som si vsimat aj cas, co mi tie hodinky ukazuju a po nastaveni a referencnej kontrole je tam +4s za 24 hodin. To je nejako dost, nie ? Tych 24 hodin boli cca 12 vo winderi a cca 12 len tak lezali sklickom nahor. Mam to riesit polohovanim hodiniek ked oddychuju, alebo je dovod na nieco vaznejsie ?
Chorche Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Já to mám taky... Nikdy jsem hodinky ještě pod vodu nestrčil. Ale to asi proto, že jsem měl vždycky spíš pilotky. Až budou Submarinery, tak rovnou skáču do vody! Už se nemůžu dočkat Mi chceš říct, že v dohledné době budou?
Pafelik Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Střádám pane Pařízek, střádám... ale jde to pomalu...
ivan_989 Odesláno 4. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Je to uz viac ako dva mesiace a ja z nich stale mám úplne rovnaku radosť ako prvý den, ani ma nenapadne špekulovať o nejakom predají alebo výmene, skratka uplna spokojnost Ale úplne imunny nie som, lebo chcem aj nieco dalsie Stale trávim hodiny obzeranim hodinkovych stránok. A momentálne som sa zahladel do Tohto skratka, mám to uz implantovane asi natrvalo, diky Broňa..
ivan_989 Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 furt ich mam a furt nemam fotak a neviem fotit
Hasňa Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Neměl tyhle bílé James May v posledním GT?
neumann Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Krasny pribeh super hodinky vasen kvuli tomu tu vsichni jsme Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se