Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Oteplieva sa, je normalne ze sa potim, a asi je aj normalne, ze aj ked som cistotny, tak sa nejaka spina za cely den v pote skoncentruje. A nachyza na hodinkach. Myslite, ze je vhodne Milgaussy obcas strcit pod prud vlaznej vody, oplachnut a vysusit papierovym obruskom ? Alebo radsej ich vykupat v miske, kvapnut tam nejaky eko cistiaci prostriedok ? A zlahka tah a dienko vykartacovat makkou zubnou kefkou ? Dakujem za rady vopred.

dnesni vecerni ocista po dlouhe prochazce se psama, kapka radoxu na ruce a kartacek super soft 3960

Posted Image

Odesláno

Cool ! Ja som detske roky vyrastal v tom, ze hodinky si nesmiem ani omylom namocit a je to vo mne dost hlboko tento ochranny reflex. Normalne sa bojim strcit cifernik pod vodu.:crying_anim02:

Odesláno

Cool ! Ja som detske roky vyrastal v tom, ze hodinky si nesmiem ani omylom namocit a je to vo mne dost hlboko tento ochranny reflex. Normalne sa bojim strcit cifernik pod vodu.:crying_anim02:

Já to mám taky... Nikdy jsem hodinky ještě pod vodu nestrčil. Ale to asi proto, že jsem měl vždycky spíš pilotky. Až budou Submarinery, tak rovnou skáču do vody! Už se nemůžu dočkat :D
Odesláno

Ina vec. Zacal som si vsimat aj cas, co mi tie hodinky ukazuju a po nastaveni a referencnej kontrole je tam +4s za 24 hodin. To je nejako dost, nie ? Tych 24 hodin boli cca 12 vo winderi a cca 12 len tak lezali sklickom nahor. Mam to riesit polohovanim hodiniek ked oddychuju, alebo je dovod na nieco vaznejsie ?

Odesláno

Já to mám taky... Nikdy jsem hodinky ještě pod vodu nestrčil. Ale to asi proto, že jsem měl vždycky spíš pilotky. Až budou Submarinery, tak rovnou skáču do vody! Už se nemůžu dočkat :D

Mi chceš říct, že v dohledné době budou? :clap:
  • po měsíci...
Odesláno

Je to uz viac ako dva mesiace a ja z nich stale mám úplne rovnaku radosť ako prvý den, ani ma nenapadne špekulovať o nejakom predají alebo výmene, skratka uplna spokojnost :thumbsup_anim:

Ale úplne imunny nie som, lebo chcem aj nieco dalsie :crying_anim02: Stale trávim hodiny obzeranim hodinkovych stránok. A momentálne som sa zahladel do Tohto skratka, mám to uz implantovane asi natrvalo, diky Broňa..

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...