obchodnik-o3 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Po kratkom vahani ci kupit alebo nekupit,padlo rozhodnutie a utratil som nejake to euro v prospech tejto mladej znacky a odchadzal som ako cerstvy majitel diver-ov v dost netradicnom farebnom prevedeni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ku kompletke pridavam aj jeden detailny zaber. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Gratuluju. Já jejich limitku čekám každým dnem a těšim se na ně... ML je fajn značka, myslím že neprávem opomíjená kvůli svému věku... Ale co Masterpiece, to skvost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Aaaa tak konecne tam niekto kupil tie hnede....(ak vidim dobre)Gratulujem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Gratulace dalšímu do řady spokojených majitelů ML... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maccin Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 (upraveno) Gratulace :smile_anim: - sice ne moc tradiční hnědá barva /alespoň se tak jeví na druhé fotce/, ale není to imho na diverskách vůbec na závadu. Jsou nádherné, moc se mi líbí. edit: pravopis Upraveno 22. února 2012 uživatelem maccin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Krásný kousek . Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Hnede su podla mna najkrajsie, gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoop Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Muzu se zeptat co Te presvedcilo pro znacku ML? Koukam na ne uz tak pul roku; zatim jsem nasel jedno vyrazne plus: maji vkus, snazi se koncentrovat dobre designove napady od drazsich. Ziskaval jsi nejake info jak jsou na tom po technicke strance? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 22. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Aaaa tak konecne tam niekto kupil tie hnede....(ak vidim dobre) Gratulujem.... dobre vidis,su hnede...hovoris konecne,mal som ich aj odlozene,potom som to zrusil o tyzden som isiel este raz s tym,ze ak nebudu tak sa nic nedeje,boli,tak som ich zobral,vraj ich chcela v ten den po obede prist kupit diana morova... Muzu se zeptat co Te presvedcilo pro znacku ML? Koukam na ne uz tak pul roku; zatim jsem nasel jedno vyrazne plus: maji vkus, snazi se koncentrovat dobre designove napady od drazsich. Ziskaval jsi nejake info jak jsou na tom po technicke strance? su na ruke maximalne pohodlne,rozmerovo mi vyhovuju,netradicna hneda(neokukana) na tomto druhu hodiniek vsetkym vdaka za gratulacie,uvidim ako dlho sa zdrzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 ML je skvela znacka, dobry vyber, gratulujem ! Mam sice len oblekove quartzky, ale je tam citit styl, klasicky a predsa nadcasovy dizajn, a kusok nefalsovanej aristokracie, ktora nie je umela, ale prirodzena.....len si to vyslovte, Mooris Lakroa, hned sa citim ako francuzsky slachtic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 22. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 ano vyzneje to vyborne,uz chyba len zámok na Loire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Nádherné!!Užívej a neprodávej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 23. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 cas vsetko ukaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano74 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Pekné a univerzálne hodinky, zatiaľ nepredávaj :-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 dik stano a uz je rozhodnute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterG_SVK Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Gratulujem. Tiež sa mi veľmi páčia a chcel by som ich, ale v prevedení Certified Chronometer (COSC grade) a v inej farbe. Ako dvojičku ku Miros Diver Chrono (Quartz). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 gratuluju k výběru. sám jsem je měl před časem taky hledáčku, ale nakonec vybral jinak. Ta hnědá asi nesedne každýmu, ale vypadá podle mě docela elegantně a neotřele. Takže celkově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 3. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 od minulej soboty +13 sekund Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se