Přejít na obsah

Maurice Lacroix Miros Diver

Doporučené příspěvky

Po kratkom vahani ci kupit alebo nekupit,padlo rozhodnutie a utratil som nejake to euro v prospech tejto mladej znacky a odchadzal som ako cerstvy majitel diver-ov v dost netradicnom farebnom prevedeni.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ku kompletke pridavam aj jeden detailny zaber.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratulace :smile_anim: :smile_anim: - sice ne moc tradiční hnědá barva /alespoň se tak jeví na druhé fotce/, ale není to imho na diverskách vůbec na závadu. Jsou nádherné, moc se mi líbí.

edit: pravopis

Upraveno uživatelem maccin
Odkaz ke komentáři

Aaaa tak konecne tam niekto kupil tie hnede....(ak vidim dobre)

Gratulujem.... :smile_anim:

dobre vidis,su hnede...hovoris konecne,mal som ich aj odlozene,potom som to zrusil o tyzden som isiel este raz s tym,ze ak nebudu tak sa nic nedeje,boli,tak som ich zobral,vraj ich chcela v ten den po obede prist kupit diana morova...

Muzu se zeptat co Te presvedcilo pro znacku ML? Koukam na ne uz tak pul roku; zatim jsem nasel jedno vyrazne plus: maji vkus, snazi se koncentrovat dobre designove napady od drazsich. Ziskaval jsi nejake info jak jsou na tom po technicke strance?

su na ruke maximalne pohodlne,rozmerovo mi vyhovuju,netradicna hneda(neokukana) na tomto druhu hodiniek

vsetkym vdaka za gratulacie,uvidim ako dlho sa zdrzia :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

ML je skvela znacka, dobry vyber, gratulujem ! Mam sice len oblekove quartzky, ale je tam citit styl, klasicky a predsa nadcasovy dizajn, a kusok nefalsovanej aristokracie, ktora nie je umela, ale prirodzena.....len si to vyslovte, Mooris Lakroa, hned sa citim ako francuzsky slachtic :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...