Davros Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Odesláno 25. února 2012 ja by som bral tie 3tie sú nadherné !!!
lolohh Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Tak jsem se byl dnes s Romanem na hodinkách podívat. Vynechám podrobnosti, jenom napíšu, že si radši šel pro feferonku.
lolohh Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 To muselo kurefsky stipat... To nevim, radši jsem šel pryč, nemusim vidět všechno.
Návštěvník Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 (upraveno) To nevim, radši jsem šel pryč, nemusim vidět všechno. je to vul. Ty hodinky jsou nadherny, genialni plasticky cifernik, uzasne pouzdro, jen hrozne, ale hrozne vyrazny. Pro ilustraci. Pazouru mam nejakych 19 cm, vypadam jak chodici almara, ale byly velky. Kurevsky velky. mel jsem pocit, ze by mne kazdy cumel na ruku a to bych nesnes. Tim ale nerikam, ze jsem tam byl naposledy. Ale jsou velky, hrozne velky. Upraveno 27. února 2012 uživatelem Roman I.
lib Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 (upraveno) Proc by ti mel kdo cumet na euky? Kvuli hodinkam? Na euky? Proc? Edit: Kdyz Roman edit, tak ja taky edit Upraveno 27. února 2012 uživatelem lib
tombed Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Sou vetsi nez tvoje charisma Romiku? Neverim.
Návštěvník Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Sou vetsi nez tvoje charisma Romiku? Neverim. Kamo jsou. Tak velky koule nemam. Ale jeste je zkusim.
pionyr Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Ty třetí jsou uplně bezkonkurenční.Cuervo y sobrinos s měsíčníma fázema. prostě nádhera. Třeba jednou vydělám balík a koupim si je.
Palo S. Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 ja po nich uz dlhsiu dobu pokukavam. tie horas del mundo predava sukromna osoba ci su v nejakom obchode? a nema tu na fore nahodou niekto klasicke Piratky solo, alebo crono?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se