teedy Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Zdravím, mám problém s automat.hodinkami .Včera se mi během dne dvakrát zastavily.Nevím jestli to nějak nesouvisí s magnetoterapií na které jsem byl ráno.Hodinky jsem samozřejmě při rehabilitaci na ruce neměl, dal jsem si je do zadní kapsy kalhot,ale jiný důvod proč by měli hodinky zlobit nevím.Do této doby byly bez problému. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay Doll Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Nejlépe to zjistíš, když skočíš k nejbližšímu hodináři a on to zkusí odmagnetizovat.Jinak projev zmagnetizování je většinou hodně rychlý chod, nikoliv že se hodinky zastaví Link to comment Share on other sites More sharing options...
teedy Posted February 27, 2012 Author Report Share Posted February 27, 2012 Nejlépe to zjistíš, když skočíš k nejbližšímu hodináři a on to zkusí odmagnetizovat. Jinak projev zmagnetizování je většinou hodně rychlý chod, nikoliv že se hodinky zastaví Počkám ještě pár dní,a jestli to bude zlobit navštívím hodináře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skodna Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 ODmagnetoteraopii můžeš udělat i doma sám a to způsobem naprosto jednoduchým a primitivním.Vezme se obyčejná trafopájka a u ní se místo pájecího očka přišroubuje měděný drát síly stejné jako očko a velké tak , aby se celé hodinky daly očkem protáhnout , třeba uvázané na špagátku.Je ale potřeba dávat pozor ,aby se hodinky nedotkly toho očka ,neboť se i to i když je o hodně větší jako to běžné na pájení rozehřeje a mohlo by poškodit pouzdro hodinek , obzvláště je li z plastu. Bylo by lepší tím očkem protáhnout jen samotnou setrvačku , protože té se to týká nejvíc , ale funguje to i v celku. Já už jsem si tímto způsobem odmagnetoval několikery hodinky a vždy k naprosté spokojenosti.No a jinak servis.Tam ti to opraví bezpečně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosé24 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 <br />Nejlépe to zjistíš, když skočíš k nejbližšímu hodináři a on to zkusí odmagnetizovat.<br />Jinak projev zmagnetizování je většinou hodně rychlý chod, nikoliv že se hodinky zastaví<br /><br /><br /><br Jo kdysi jsem se zabýval s pulzní magnetoterapií,navinul jsem cívku která dokázala mrcha z 20 cm vyškubnout svazek klíču.Je to síla,ale zas ne taková ,aby se kompletka postavila na "štorc" u tebe v kapse i když...........jo a k tomu odmagnetování ..šlo to i kompasem..ale tenkrát nebyly pájky,ale už bylo stříd magn. pole. Myslím ,že muj přísp. měl celkem patu.a jsem zvědav.na ten sch.st.Zdar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda_Prim Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 ODmagnetoteraopii můžeš udělat i doma sám a to způsobem naprosto jednoduchým a primitivním.Vezme se obyčejná trafopájka a u ní se místo pájecího očka přišroubuje měděný drát síly stejné jako očko a velké tak , aby se celé hodinky daly očkem protáhnout , třeba uvázané na špagátku.Je ale potřeba dávat pozor ,aby se hodinky nedotkly toho očka ,neboť se i to i když je o hodně větší jako to běžné na pájení rozehřeje a mohlo by poškodit pouzdro hodinek , obzvláště je li z plastu. Bylo by lepší tím očkem protáhnout jen samotnou setrvačku , protože té se to týká nejvíc , ale funguje to i v celku. Já už jsem si tímto způsobem odmagnetoval několikery hodinky a vždy k naprosté spokojenosti.No a jinak servis.Tam ti to opraví bezpečně. Právě jsem takhle odmagnetoval jedny staré POLJOTy - šlo to úplně parádně. Předtím dělaly 8 vteřin za minutu. Díky za chytrý nápad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts