Sirden Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Přemýšlím nad Aquaracerem 500, třístovka se mi nelíbí kvůli, pro mě nešikovnému zapínání tahu. Ale nevím, zda si zvyknu na polohu datumu na levé straně oproti standardům.. Nepřijde vám zvláštní mít datum vlevo? Nejsou tyto hodinky myšleny pro praváky? Díky
Dantechno Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 (upraveno) Myslim , ze vice nez poloha data je pro hodinky na levou/pravou ruku dulezita pozice korunky. Nevidel bych v tom datu problem. Zeptej se Frantika , ten je tu mel ( nebo Viktor?). Upraveno 27. února 2012 uživatelem Dantechno
marosh Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Ano, mám je dlouho, jak říká Baker a zvykl jsem si na to cobydup.Žádný problém, na co je spíš si třeba zvyknout tak lupa na datumovce.
kajto Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 [cau ja ich mám tiež, zo začiatku to bolo torsku divné, ale trvalo to maximálne tak dva dni. zvykol som si na to úpne a vôbec to nieje rušivý element
marosh Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 V 4. 3. 2012 v 19:06, 'Alda' napsal: Maroshu už máš tu izolačku na dýnku ? Vyfoť to Alino, začal jsem ji shánět. Vydrž, dokumentace bude.
gcom Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Já bych si na to nezvykl, jsem asi konzerva, ale datum je u mě vždy na šestce, trojce nebo maximálně někde mezi tím. Mám jedny s datumem na dvanáctce a i to mi nevyhovuje
Návštěvník severes Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 vcewra jsme je koupil tady na foru, mel jsme i 300m, 500m jsou daleko proparcopvanejsi, datum vlevo je ok, aspon se necim lisi
zekon7302 Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 V 3. 9. 2012 v 10:19, severes napsal: vcewra jsme je koupil tady na foru, mel jsme i 300m, 500m jsou daleko proparcopvanejsi, datum vlevo je ok, aspon se necim lisi Ty dnes perlíš,podívej se na datum posledního příspěku,né jenom tady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se