Dantechno Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 V 29. 2. 2012 v 21:15, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal: uš drž hubu Pepo....kecaš chujoviny uplně do fšeho,rozumíš většině věcí,jak já provozu labutí........s..eš mi svejma kecama vo bazarovym merglu....máš nákej recept na fšecko ?........marně hledam ignor list a to sem i takovýho blba,jako je tada přežil. Ty ses nejak rozpalil
Josef01 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 V 29. 2. 2012 v 21:15, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal: uš drž hubu Pepo....kecaš chujoviny uplně do fšeho,rozumíš většině věcí,jak já provozu labutí........s..eš mi svejma kecama vo bazarovym merglu....máš nákej recept na fšecko ?........marně hledam ignor list a to sem i takovýho blba,jako je tada přežil. Protože občas rád vařím a speciálně steaky mám rád, dlouho se mi nedařilo sehnat pořádné maso a tak jsem před mnoha lety hledal čím to je. Nakonec jsem objevil pár míst, kde se dá opravdu kvalitní maso sehnat, ale taky jsem zjistil jak se to připravuje před prodejem a jak to někteří šidí (napouštění masa vodou, prodej masa z porážky prakticky druhý den apod.) Pohlreich o tom taky dost často mluví a speciálně také o tom, že nemůže slyšet v řeznictví " já bych chtěl čerstvé". Všude na internetu se to jasně píše, záleží na druhu masa, ale u hovězího 14 dní je standard na steaky dokonce až 70 dní se nechává maso odležet při definované teplotě. To že Mercedes někoho vytáčí je obvyklé s tím se netrap, Mým kamarádům to auto naprosto nevadí, je to jenom auto. No a až ti bude padesát, přečteš tisíce knih, procestuješ svět, najezdíž milion km, budeš mít dospělé děti, které už něco dokazály, pak zjistíš, že už není moc věcí, které jsi neslyšel. Myslím, že pak bys mi u kafe takové věci neřekl....
Donuts Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 V 1. 3. 2012 v 5:59, 'Josef01' napsal: No a až ti bude padesát, přečteš tisíce knih, procestuješ svět, najezdíž milion km, budeš mít dospělé děti, které už něco dokazály, pak zjistíš, že už není moc věcí, které jsi neslyšel. Myslím, že pak bys mi u kafe takové věci neřekl.... Co mi to jenom pripomina? Aha, uz vim. "Sám jsem najezdil kolem 1 miliónu km, bez nehody, a často to bylo v rychlostech 250-300 km/h." "V letadlech jsem už strávil tisíce hodin, a je to zoufalá nuda." "V mých systémech se obchoduje, a protékají stovky miliard (!) Kč obratu ročně."
Josef01 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Jo to je dobrej expert, extrémní názory a většinou lži.
FrantisekH Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 V 1. 3. 2012 v 5:59, 'Josef01' napsal: No a až ti bude padesát, přečteš tisíce knih, procestuješ svět, najezdíž milion km, budeš mít dospělé děti, které už něco dokazály, pak zjistíš, že už není moc věcí, které jsi neslyšel. Myslím, že pak bys mi u kafe takové věci neřekl.... Pak už zbývá si najit jen svého geriatra nebo gerontologa
Josef01 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Chápu, jsem blbej, viz bod číslo 2. Tak pojďte si další kopnout, ať to máme všechno pohromadě, uděláme si společnej ignore list a zase nám bude fajn....
flagolo Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 V 1. 3. 2012 v 5:59, 'Josef01' napsal: No a až ti bude padesát, přečteš tisíce knih, procestuješ svět, najezdíž milion km, budeš mít dospělé děti, které už něco dokazály, pak zjistíš, že už není moc věcí, které jsi neslyšel. Myslím, že pak bys mi u kafe takové věci neřekl.... Ještě bych tento kvalifikační požadavek doplnil o návštěvu Sovětského svazu a požití Šalamounova exkrementu
Josef01 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Taky pěkný, to se ti povedlo, tak další prosím...
Návštěvník kupec Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Je tu s Vami celkom dobrá zábava..................
ego alter Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 (upraveno) za nakupy potravin nejezdete hlavne do polska....presli tam inovatorsky ( asi v ramci krize..)na technickou sul...:-)....nedelam si iluze, ze u nas je praxe jina......fujtajblhttp://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/260543-polske-potraviny-obsahuji-sul-urcenou-na-posyp-silnic.html Upraveno 1. března 2012 uživatelem ego alter
enslow Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 okrem ineho si chovam vlastne sliepky...a poviem vam ta prazenica z nich je na neporovnanie od tych vajec co su v hyperkach...a susedia ma chodia prosit aby som im predal moje vajicka..
montemar Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 V 29. 2. 2012 v 19:24, 'Josef01' napsal: Velmi často lidé požadují čerstvé maso z porážky, ovšem to je špatně, maso má být minimálně 14 staré (odleželé). na steaky úplně v klidu. v amerických steakhausech se používá maso, který zraje klidně 3 měsíce
long Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 (upraveno) V 29. 2. 2012 v 21:28, 'tomsoyer' napsal: Přijde mi škoda, že pro kvalitu se jezdí za hranice. Myslím, že u nás lze najít kvalitu a podpořit tak menší obchodníky, kteří pak budou díky vašim nakupům moct přežít a upravit svůj sortiment poptávce. Přijde mi strašně krátkozraké nadávat a nakupovat v cizině... Navíc až lidé přestanou kupovat "sračky" bez toho, aby vyžadovali kvalitu tak se tady ty nekvalitní potraviny prodávat nadále budou. Nabídku určuje i poptávka, dokud lidem bude jedno, že kupují pribináčka plného želatiny místo tvarohu, a další šizené produkty jen proto, že jsou o pár korun levnější. Tak prodejci i výrobci je budou nadále nabízet. On by si výrobce rozmyslel šidit výrobek kdyby po jeho ošizení jej nikdo nekupoval. Takhle jim to prochází a většině lidí je to jedno a to je smutné. Proto je v cizině kvalitnější nabídka, protože ty šmejdy by tam nikdo nekupoval. NO PŮVODNĚ jsem si myslel, že bude stačit dát odkaz. Navíc Tvůj příspěvek přisuzuji tomu, že jsi ho psal 22: 28 a měl jsi něco málo upito. Tak abych tě jasně a srozumitelně vyvedl z Tvého omylu. Na rozdíl OD TEBE vím přesně o čem píši , jelikož jsem se pohyboval ca 13 let na úrovni ředitelů a centrálních nákupčích největších HYPERMARKETŮ a TAKÉ SÍTÍ ČERPACÍCH STANIC, toto vše je cca rok zpět. Na rozdíl od " sodíka" kterého zvedají ze židle ceny mě SE ZVEDÁ ŽALUDEK z keců mluvčích supermatketů a sítí čerpacích stanic včetně jejich keců o zásadním vlivu zvýšení sazby DPH na konečnou cenu a hraní si se slovy o maržích a obchodních přirážkách. Zřejmě nevíš, že Česko spadá do vyjímky pro sníženou kvalitu nejen potravin a drogerie, kterou posvětila v roce 2009 EU. ( COPAK S TÍM HODLÁŠ UDĚLAT ?) Zřejmě nevíš, že benzín a nafta v česku a Rakousku má nejen jiné skutečné cetanové a oktanové číslo a jiný objem biosložky,ale stejně tak i jiný objem a kvalitu aditiv.( COPAK S TÍM HODLÁŠ UDĚLAT? ) A teď konkrétně : je chyba zákazníka že v Čechách je Rama 300 gr za 38 kč a v Něměcku v Realu v Heidenau ta samá značka , ale 500 gr za 0,99 e ??? Nyní je tam 500 gr LATTA za 1,11 e !!! Je chyba zákazníka v Čechách, že například kolekce oblečení Replay, Bugatti, Salamander, Napapijri, Esprit, které v říinu 2011 v Německu vyprodávají u nás o ROK POZDĚJI před zimou 2012 vydávjí za novinky ??? Proč pak mám vodové máslo,jablečné kečupy dětské výživy plné sádla emulgátorů a stabilizátorů a pereme v prášcích na praní které neperou a jezdíme na benzín, jehož používání má za následek vyší spotřebu,vyšší opotřebení motoru a nižší výkon? ZÁVĚR : V Německu jsou potraviny, oblečení a ostatní levnější a výrazně kvalitnější a BYL BYCH DEBIL NAKUPOVAT TADY když mám možnost zajet 1x za měsíc ´160 km do Německa kdy se mi na DVOU KVALITNĚJŠÍCH PRÁŠCÍCH NA PRANÍ ( divné i fosfáty mají jinak) SOLI A TABLETÁCH DO MYČKY zaplatí cesta. www.real.de edit : Příjde mi krátkozraké kupovat si v Čechách nižší kvalitu za větší penize. Upraveno 1. března 2012 uživatelem long
Jay Doll Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 V 1. 3. 2012 v 10:08, 'long' napsal: BYL BYCH DEBIL NAKUPOVAT TADY když mám možnost zajet 1x za měsíc ´160 km do Německa kdy se mi na DVOU KVALITNĚJŠÍCH PRÁŠCÍCH NA PRANÍ ( divné i fosfáty mají jinak) SOLI A TABLETÁCH DO MYČKY zaplatí cesta. To mi nějak početně nevychází, to jako pojedeš na kole?
Frantik Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 (upraveno) Longu, ty mas asi taky upito. Nedavno si se zde srdceryvne loucil a ted tady radis jako cerna ruka. Hod se do klidu Upraveno 1. března 2012 uživatelem Frantik
XXXfazerXXX Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 (upraveno) V 1. 3. 2012 v 10:08, 'long' napsal: Je chyba zákazníka v Čechách, že například kolekce oblečení Replay, Bugatti, Salamander, Napapijri, Esprit, které v říinu 2011 v Německu vyprodávají u nás o ROK POZDĚJI před zimou 2012 vydávjí za novinky ??? Ano a jsem rád,že jsi to napsal.Je mi jasný,že pražák nemá možnost tak často sledovat zboží v rajchu a nejvíc mi těší,že to tady napíše někdo vod fochu.Hadry bych si nekoupil u nás ani za polovinu ceny.Kvalita u bot je aš nepředstavitelně rozdílná(nemyslim tim nákup u Dajchmana).Jen doplnim,že běžně se daj potkat u Repleje na českejch krámech věci,které nejsou a nikdy nebyly v ofiko distribuci značky.V obchodákách jsou prodávány modely sportovních bot,např ADI...,které nikdy nikoho z firmy Adolfa Dasslera ani nezahlédly.U jeho bráchy Rudika,je to o něco lepší......chci jen říci,že se běžně prodávaj našim lidem falsa........Edit.ještě něco-co neprodaj v rajchu,jde po dlouhé době do Prahy,co se neprodá v Praze,jde teprve do Varu. Upraveno 1. března 2012 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
montemar Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 vůbec nesouhlasim. když jen tak rychle něco plácnu, máslo z madety daleko lepší, než rakouský, boty ecco koupený v passau se mi rozpadly za půl roku... nelze paušalizovat, že VŠECHNO je na západě lepší.
FrantisekH Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 ono je to hlavně tím, že pro většinu nadnárodních společnosti ( to mluvím ze zkušeností deviti let prodeje elektra) je český cílový trh tak malý, že se jím nevyplatní nijak zvlášť zabývat..prostě je do čech tak tam něco dáme oni budou rádi že něco dostanou...
Skalamander Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 V 29. 2. 2012 v 10:22, 'prizak' napsal: Nazdarek aj kasparek budikari. Ja jezdil pravidelne do Polska a nechavam tak kolem 3.000,-. Maso lepsi a o dost levnejsi, syry a chemie. Jeste si tam natankuju a mam kolem 400-500 kacek doma. Tady tem hajzlum v dph necham pokud mozno co nejmene. Jsou to fakt obchodnici na svem miste. Tak dobrou chuť : link
long Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 V 1. 3. 2012 v 10:14, 'Jay Doll' napsal: To mi nějak početně nevychází, to jako pojedeš na kole? No třeba jen ta velká sůl stála 100kč. Kolik stojí u nás se zeptej ženy. :-) Že bych jel na kole ani nepřemýšlím. UF:sad01_anim: :sad01_anim:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se