Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uvažuji o koupi pasivního detektoru radarů a laserů, tj. zařízení varujícího před výběrčími dalších daní (leckdy do privátní kapsy :thumbsup_anim: ), tj. policistů. Má zde někdo praktické zkušenosti s nějakým typem, poznatky, doporučení apod.?

Vyhlédl jsem si VALENTINE ONE (umí i laser, dopředu i dozadu) a teď vyšel nový typ BELTRONICS.

Díky za info-

• Odpovědi 225
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Mám už přes rok Bel, taky umí dopředu i dozadu, spousta volitelných věcí, kupovaný z Kanady přes Ebay, cena kolem 10 M.

Už mi několikrát zachránil. Spolehlivě funguje při rychlostech o 20 - 30 km vyšších, než povolená. Pokud jedeš jako magor, nestíhá. Taky záleží na umístění, okolním terénu a zástavbě a jestli jedou další auta, aby se měly vlny od čeho odrazit.

post-147-1199907995.jpg

post-147-1199908000.jpg

Odesláno
  Kamil napsal:
Mám už přes rok Bel, taky umí dopředu i dozadu, spousta volitelných věcí, kupovaný z Kanady přes Ebay, cena kolem 10 M.

Už mi několikrát zachránil. Spolehlivě funguje při rychlostech o 20 - 30 km vyšších, než povolená. Pokud jedeš jako magor, nestíhá. Taky záleží na umístění, okolním terénu a zástavbě a jestli jedou další auta, aby se měly vlny od čeho odrazit.

Z Kanady? Nejsem expert a nechci se moc vzdělávat v dalším oboru :guiltysmiley: , ale naši prodejci tento typ nabízí jako Bel 65RX EURO. Tvrdí, že je nastavený na vlnové délky (Pásma, kmitočty?) používané naší policií a ty se liší. Je to pravda či marketink cs prodejců?

Píšeš cena 10 M, myslíš 10k Kč? U nás chtějí 15 900,- Kč s DPH.

A co citlivost na laser?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ty pásma a kmitočty si nastavíš sám.:) Citlivost na laser v pohodě. Cena byla kolem 10ti tisíc Kč VČETNĚ poplatků za dopravu, cla a DPH!

Odesláno

Radary v CR (vyrobene firmou RAMET - Kunovice) maji specificke frekvence a velmi nizky vysilaci vykon. Individualne dovezene antiradary (predevsim Beltronics bez Euro verze) nefunguji spolehlive - reaguji pozde a na nektere radary vubec ne. Pro provoz v CR musi mit detektor Ka pasmo 34.0 a 34.3 (+- 0.1 GHz). Standardne Beltronics nema tu 34.0, takze radary v tomto pasmu nedetekuje vubec.

Obecne doporucuji Valentine One, pripadne Beltronics RX65 Euro. Pokud mate auto s pokovenym (atermickym) celnim sklem, bude mit prenosna sada velmi snizenou citlivost. Pak je resenim pevna sada (prijimaci jednotka v narazniku) - napr. pevna sada Valentine One nebo Beltronics 975 Euro.

Schopnost detektovat laserove mereni u pasivnich detektoru je velmi omezena - laserova pistole nevysila porad (jako mikrovlnny radar), ale pouze pokud "to policista zmackne". Takze pasivni antiradar laser ohlasi az ve chvili, kdy jste zmereni. V nejlepsim pripade kdy meri auto pred vami. Jedinou ucinou obranou proti laseru je laserova rusicka. V tuto chvili je diky dire v zakone mozne pouzivat laserove rusicky proti mestske policiii. Jiz nyni se ale lasery vybavuje i Policie CR. Mereni mikrovlnnym radarem ale stale prevlada.

Odesláno

Kolega do antiradaru dela, tak o tom mam docela hodne informaci. Pokud by nekdo mel zajem, asi jsem schopny zajistit i antiradar s nejakou chronomag slevou :-)

Odesláno
  Kamil napsal:
Ty pásma a kmitočty si nastavíš sám. :) Citlivost na laser v pohodě. Cena byla kolem 10ti tisíc Kč VČETNĚ poplatků za dopravu, cla a DPH!

Věřím, ale nevím, nevím http://www.antiradary.net//antiradar-rx65-euro-beltronics/ Čti poslení větu. Je to jen marketink?

Až do toho půjdu, tak napíšu asi mail přímo výrobci, jak to vlastně je. Jedu do zámoří v únoru a pak na podzim, tak buď a nebo potom...Nebo zkusím smlouvat tady (2 roky záruka a tak)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Se musím zítra ještě pořádně podívat na možnosti nastavení svého.

Odesláno
  Kamil napsal:

Hroznej život :thumbsdown_anim: Taky nastavuji mobil, PDA, navigaci (služební notebook, doma alarm aj. nepočítám), ještě že hodinky jdou přesně :thumbsup_anim: . Čas od času něco lehne či je třeba hard reset. No je toho nějak moc. Pak se manželce "podělá" žehlička, pračka a tak. Slyším "podívej se na to" a vím, že stejně nic neopravím.....

Čím víc techniky mám, tím jsem víc "happy", ale taky její otrok. I tak bych neměnil.

Odesláno (upraveno)
  Kamil napsal:

V nastaveni budes mit urcite jen Ka On / Off. A v manualu budes mit rozsah Ka-band 34.700 GHz +- 1300 MHz (tj. 33.4 - 36.0 GHz). Je to tzv. Ka wide. Scanovani tak sirokeho rozsahu vede prave k pozdnim reakcim, o kterych se zminujes ve svem prvnim prispevku

I presto tvuj antiradar urcite funguje - ale citlivost a spolehlivost detekce je s Euro verzi nesrovnatelna.

Upraveno uživatelem martin1
  • Po letech...
Odesláno

Valentine One-naprostá spokojenost,několikkrát mě zachránil před pokutou.

Rušičky mám v podobě parkovacího senzoru pod náraznikem(pokuta už neni tak tučná jako před tím...) Nevýhoda je že neni žádná ochrana před Pašikama a ted jak dostali ty novy FL Octávie-tam maji poměrové měření na základě svého ocejchovaného tachometru.

Odesláno

1: Sem na Chronomag to určitě nepatří. 2: Pokud ti dělá problém dodržovat předpisy, vrať řidičák. 3. Pokud porušuješ předpisy záměrně a používáš k tomu sofistikovanou techniku, napařil bych ti to z fleku jako obecné ohrožení a doživotně tobě i podbným vejlupkům zabavil papíry. :raygun: Předpisy jsou od toh aby se dodržovaly. Závodí se na uzavřeném okruhu. A tímto prosím admina o koamžité smazání všech vláken Antiradar /jsou tu hned dvě těsně nad sebou. Děkuji.

Odesláno

1. Obě vlákna jsem sloučil

2. Jsou ve špatné sekci, patří to do ostatní diskuze

3. Nechápu proč by se tady nemohli lidi bavit o antiradarech

4. nelegální to není, neetické možná, ale to ať si každý posoudí sám a kdyžtak to nečte

Odesláno
  V 4. 3. 2012 v 10:23, 'Jay Doll' napsal:

4. nelegální to není, neetické možná, ale to ať si každý posoudí sám a kdyžtak to nečte

Rušičky jsou nelegální.......ale laskajefajn určitě dá fotečka a bude to v pohodičce.
Odesláno (upraveno)

Já zapomněl že tady jsou všichni svati...

Sect: už jseš s tim trapnej.

Upraveno uživatelem laskajefajn

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...