petr_cha Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) ahoj, tak ještě plnej radosti z čerstvě rozbalenýho balíčku bych rád ukázal prvních pár rychlých fotek svého nového přírůstku.. k mým starším "letním" mostrům přibyla jejich zimní variace letní kousek:- modifikace z černých a oranžových monster- kombinace lesklých a matných ploch- safír- MarineMaster strap zimní kousek:- cifr podle Snowmonster limitky- bílé ručky a modrá vteřinkovka- safír - celé komplet matné První monstra jsem měl pouze na gumě, takže to je poprvé, co mám Monstra s tahem, docela mě překvapilo, jak je lehký.. jsou to vůbec plné dílky ? jako skládaný plech na pětkách to nevypadá, ale oproti tahu, co mám na Black Knightech je to silně "podváha"... Bílé ručky působí větším dojmem, což není na škodu. Nový safír více vyplňuje ciferník až do krajů, na těch starých to tak není, což zmenšuje dojem z ciferníku, ale zase měl začištěnou hranu.. Dále mě trochu překvapilo, že mi nechal Harold černý trojúhelník na dvanáctce, asi se bál o lumibod.. modrá, kterou vyplnil čísla na lunetě, je o chloupek světlejší než modrá uvnitř.. ale jinak prostě výborný dojem a velká radost.. ty orámované indexy a hlavně ta bílá je prostě super ! foceno na hrozném domácím unělém světle, zasloužily by si hlavně fotky zvenku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. března 2012 uživatelem petr_cha
shag Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Pekna dvojka. Ked sa ich budes zbavovat, tak daj vediet
ggrand Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) Gratuluju k odvaze. Mě by štvalo mít hodinky, které si na něco jen hrají. Logo Seiko tam chybí jako sůl. Sám přemýšlím o překopávce monster. Svítí asi míň než původní monstra, je tak?EDIT: Neboj, tah je poctivý kus kovu. Upraveno 5. března 2012 uživatelem ggrand
financ Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Mě se líbí to matování a modrý indexy na lunetě. Kdo je tvůrce, Harold?
financ Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) Svítí to jinak než původní Monstra Upraveno 5. března 2012 uživatelem financ
Chosef76 Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Wow...moc gratuluji k zimnímu přírustku. Přemýšlel jsem o absenci loga Seiko...a mně tam nevadí. Užij si je.
Chosef76 Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Svítí to jinak než původní Monstra Mno nevím, dle přiložené fotografie bych řekl, že to nesvítí vůbec :-D ....asi nedostatek tmy ;-)
petr_cha Odesláno 5. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) díky za reakce je to komplet práce Harolda, jenom jsem mu sepsal vše, jak jsem to chtěl.. to matování jsem chtěl kompletní, příjde mi to, že to jde hezky k té zimě.. je to všude, spona, tah, pouzdro i třeba korunka.. to ggrand:v téhle mé ranní fázi chronobundusu, to tak ještě neberu.. časem na to možná začnu nahlížet možná přísněji.. ono už jenom ten fakt, že hodinky jsem si zatím vybíral jen a pouze podle obrázků, bez předchozího vyzkoušení, je situace do budoucna neudržitelná... spousta Seiko modifikací je bez označení Seiko, ale tady je to fakt trochu zvláštní, spodní nápisy jsou proti tomu komplet.. zeptám se Harolda, co je za tím za historku.. Upraveno 5. března 2012 uživatelem petr_cha
financ Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Mno nevím, dle přiložené fotografie bych řekl, že to nesvítí vůbec :-D ....asi nedostatek tmy ;-) Málo všeho :-). Málo nasvícení, málo tmy, i málo fotografického umu. Zajdu ke ggrandovi na školení :-)
financ Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 díky za reakce je to komplet práce Harolda, jenom jsem mu sepsal vše, jak jsem to chtěl.. to matování jsem chtěl kompletní, příjde mi to, že to jde hezky k té zimě.. je to všude, spona, tah, pouzdro i třeba korunka.. to ggrand: v téhle mé ranní fázi chronobundusu, to tak ještě neberu.. časem na to možná začnu nahlížet možná přísněji.. ono už jenom ten fakt, že zatím hodinky jsem si zatím vybíral jen a pouze podle obrázků, bez předchozího vyzkoušení, je situace do budoucna neudržitelná... spousta Seiko modifikací je bez označení Seiko, ale tady je to fakt trochu zvláštní, spodní nápisy jsou proti tomu komplet.. zeptám se Harolda, co je za tím za historku.. Historka je jednouchá - autorská práva. Seiko nedovolí označovat mody svým logem. Trpím poměrně rozvinutým chronobundusem a ani mě tam ten chybějící nápis nevadí. :-). Že to není origo limitka SnowMonster vidím na první pohled, matování dělá z hodinek úplně něco jinýho. Jsou takový ledový :-) IceMonster.
petr_cha Odesláno 5. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2012 svítí míň.. v šeru to trochu dohání svojí bělostí, že to i klame foťák (když někdo fotí na automatiku, bez manuálního nastavení).. na první fotce jsem dopadl podobně jako financ, i když na pohled svítily Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 9. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2012 na dokreslení - modifikace s originálním ciferníkem klik
hejdik Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Pěkná dvojka,ty bílé tu zimu přímo evokují.
joXerus Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Moc pěkná dvojice a absence loga Seiko na zimní verzi by mne až tak netrápila...
Trojan Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Helejte nevim kam s tim, tak třeba sem Nevíte, jak tlusté je hardlex na monsterech? na prostředku a na kraji?Snad sem to onehdy někde četl, nicméně najít nět možno.Hvala lepa (to je chorvatsky, kdyby náhodou někdo dovolenkoval změkčile pouze na kanárech)
Trojan Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Je to 3mm a minimální změna tloušťky, nechtělo se mi hledat šupleru - to kdyby to někdo potřeboval
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se