Návštěvník REO Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Zenith Pilot Big Date Special Jak tak koukám, Zenith se na Basilej také pořádně připravil. Hodinky, které představuje se mi líbí asi nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoonza Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Zajimavej mesh s dirama. Zenith se mi zacina libit vic a vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Moc hezké retro, to se Zenithu povedlo. Jen ten big date na mě moc nezapůsobil, ale naživo to bude snad vypadat líp. Jinak jim skoro není co vytknout, ani ukrojená 9 mi nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 http://blog.perpetuelle.com/watches/zenith-pilot-big-date-special/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 http://www.watchtime.net/nachrichten/zenith-pilot-big-date-special/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Letošní ceníkovka: ? 5.400 na řemínku, ? 5.700 na meshi.Kopíruju ještě ze stejného zdroje pohled na El Primero 4010: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oberan Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Ocelový tah je parádní ... ale, jinak, dle mého, až moc vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voyageusedutemps Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 (upraveno) Luneta je hodně podobná Panerai, ale více dětailů, přestože mám k Zenithům zvláštní názor jako na turboznačku, vypadají moc dobře.Samozřejmě tento názor je třeba brát jako názor erudované turbočlenky Upraveno 4. července 2012 uživatelem voyageusedutemps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vygumovanahlava Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Luneta je hodně podobná Panerai, ale více dětailů, přestože mám k Zenithům zvláštní názor jako na turboznačku, vypadjí moc dobře. Tomu říkám názor zainteresovaného odborníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Luneta je hodně podobná Panerai, ale více dětailů, přestože mám k Zenithům zvláštní názor jako na turboznačku, vypadají moc dobře. Samozřejmě tento názor je třeba brát jako názor erudované turbočlenky Neoživuj zbytečně stará vlákna nebo ti dám trvalý ban! A navíc duplicitní, jdu to sloučt. A hlavně, ty hodinky žádnou lunetu nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Pradon, já myslela ciferník, ale bylo pozdě... Neoživuj zbytečně stará vlákna nebo ti dám trvalý ban! A navíc duplicitní, jdu to sloučt. A hlavně, ty hodinky žádnou lunetu nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 (upraveno) Luneta je hodně podobná Panerai, ale více dětailů, přestože mám k Zenithům zvláštní názor jako na turboznačku, vypadají moc dobře. K neuvěření, firma z roku 1865 je podle voyageusedutemps turbo značka. Edit - skutečně musíš v každém svém příspěvku připomínat své smutné členství ? Upraveno 5. července 2012 uživatelem thesis 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 to je většina, ale jednu dobu to s ní bylo na háku a pak se vzpamatovala....ale až moc rychle. Vše překopala, tak proto, takové zmrtvých vstání, vždyť jen před pár lety ty hodinky stály zlomek ceny, co dnes... K neuvěřenení, firma z roku 1865 je podle voyageusedutemps turbo značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Quartzová revoluce Ti nic neříká ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 (upraveno) tak mě ukamenuj... baterkama Quartzová revoluce Ti nic neříká ? Upraveno 5. července 2012 uživatelem voyageusedutemps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 tak mě ukamenuj... baterkama Víš vůbec o čem je řeč ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 baví tě to? O urážení snad tohle forum není... Nebo se pletu? Víš vůbec o čem je řeč ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 O urážení snad tohle forum není Zatím, zdůrazňuji zatím jsem Tě neurazil nicméně trochu proškolit bys potřebovala. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Ráda se nechám poučit Zatím, zdůrazňuji zatím jsem Tě neurazil nicméně trochu proškolit bys potřebovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Nahoď téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se