sharz Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Tissot T-Touch Expert Dragon 2012 info / foto: tissot.ch
African Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 V té červené se mi to zdá docela kýčovité, ale v tom zlatě parádička, i přes to že ho moc nemusím, tady jim sluší Mě strašně T-touch chybí, uvažuji, že si je znova koupím"
sharz Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Mne sa vždy páčili čierne T-Touch Trek-y a teraz konečne urobili aj čierne Experty. Celkom sú v pohode aj tie červené. Uvidíme ešte cenu. Na tých zlatý je ešte napísané, že ide o limitovanú edíciu. V té červené se mi to zdá docela kýčovité, ale v tom zlatě parádička, i přes to že ho moc nemusím, tady jim sluší Mě strašně T-touch chybí, uvažuji, že si je znova koupím"
wawrik Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Pekné, najmä tie prvé. Ale dosť by im svedčal inverzný displej...
Palko75 Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Kdyby byly cele jen černé a bez toho draka tak by šly. Jinak jsem se taky stal majitelem Touch II. Prohlížel jsem si je v shopu na palubě TAP Portugal a docela mě zaujaly. Jenže tam je mají jen v titanu na gumě a já raději ocel. Ale říkal jsem si, že by to byly pěkné hodinky do práce na denní nošení jinak mam raději mechanické srdíčko :-) A při procházce po Lisabonu jsem narazil na hodinářství kde je měli a nabídli i zajímavou cenu tak jsem si je koupil. Nejsou to sice Experty, ale jen Touch II ale to mě nevadí já stejně využívám nejčastěji jen kompas, baro a nejvíc druhý čas :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se