robo Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Nooo keď inak nedáš? robo-fakt jo?ja jsem vedel,ze mas 312,ale o PO jsem nevedel,asi mame stejnej(dobrej)vkus:-)
saida Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Dobře jsi TO vybral ! Jsou super ! Teď budu čučet v Tu lidem po rukách ještě víc . Tohle bych nepřehlédl !
bedja Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 ..robo je akorát skoupí na foto..pak je tajný.. panedge: samo gratulace..je to všechno vývoj.. a já měl včera na ruce 111ky jednoho místního člena..a není to tak ůplně špatné..ty Vaše Panerai..
robo Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 (upraveno) Tak si ma odhalil Počítam, že za pár dní budeš mať nejaké PAM na ruke a budú Ti hovoriť pane. Viva la evolution A k tým fotkám, nie že by som ich nechcel dávať, len som lenivý ich zmenšovať, ale dnes už niečo pridám aj ja..robo je akorát skoupí na foto..pak je tajný.. panedge: samo gratulace..je to všechno vývoj.. a já měl včera na ruce 111ky jednoho místního člena..a není to tak ůplně špatné..ty Vaše Panerai.. Upraveno 10. března 2012 uživatelem robo
panedge Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2012 bedjo-takhle to začíná-není to tak úplně špatné a najednou lup a máš je-většího promiskuita,než seš ty,by sme tady dlouho hledali Ale kdyby sis koupali pořdány PAM a nechal si k nim GMT MasterC,tak máš dokonalý kombo
panedge Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Dobře jsi TO vybral ! Jsou super ! Teď budu čučet v Tu lidem po rukách ještě víc . Tohle bych nepřehlédl ! Hele ať čumím jak čumím,v Trutnově jsem neviděl nikdy žádný pěkný hodinky,krom dvou známejch,kde maj oba Omegy,jinak nic.Tak to tady musím trošku zachraňovat aspoň já
bedja Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 bedjo-takhle to začíná-není to tak úplně špatné a najednou lup a máš je-většího promiskuita,než seš ty,by sme tady dlouho hledali Ale kdyby sis koupali pořdány PAM a nechal si k nim GMT MasterC,tak máš dokonalý kombo ..no něco na tom bude..
saida Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Hele ať čumím jak čumím,v Trutnově jsem neviděl nikdy žádný pěkný hodinky,krom dvou známejch,kde maj oba Omegy,jinak nic.Tak to tady musím trošku zachraňovat aspoň já No tak to tam zachraňujeme už dva. Já teda s těma svejma eternama , longinama a stajnama nebudu tak nápadnej .
panedge Odesláno 12. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Občas jsem přidám pár fotek,třeba to někoho nakopne a koupí si Panerai taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Fotka č.2 už zdobí můj pracovní monitor. Ale i ostatní jsou skvělý, klobouk dolů, jak jsem již psal, čím máš lepší hodinky, tím lepší fotky děláš.Mít cash, tak by mě to asi i nakoplo
panedge Odesláno 13. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2012 (upraveno) DikyChorche-fakt pozadi na PC jo?to je pocta,diky moc.Zatim jsem se nedostal k tomu,abych je blejsknul zrcadlovkou nekde na peknym svetle.Tohle jsou jen rychlovky Iphonem. Upraveno 13. března 2012 uživatelem panedge
Chorche Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 (upraveno) Diky Chorche-fakt pozadi na PC jo?to je pocta,diky moc.Zatim jsem se nedostal k tomu,abych je blejsknul zrcadlovkou nekde na peknym svetle.Tohle jsou jen rychlovky Iphonem. No jo, neodolal jsem Jak se ta fotka díky menšímu rozlišení ještě trochu rozmázla, vypadá to úplně neskutečně a autenticky, to se to pak pracuje Upraveno 13. března 2012 uživatelem Chorche
Moty Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Čeče Edgi, hodinky neskutečný a ty fotky, že jsi fotil iPhonem? tak to čumím, ale je fakt že když je dost světla tak ty fotky jdou, mám ho taky a doma je to špatný, kdyby jsi poslal tu druhou co ma Jirka na ploše v plným rozlišení tak bych si jí dal taky na plochu, na 24´´ by to bylo teď až moc rozmazaný
Bullet Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 to Panedge: ode mne taky gratulace, PAM se mi libi nekolik let a jsou na mem wish listu a asi to uz nebude dlouho trvat, nicmene, zacnu skromneji asi PAM 111 nejlepe "G" serii, ktera ma videt pres dinko napis "panerai" pres cely strojek...uzivej si je!
panedge Odesláno 14. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Díky chlapi,dneska pár cvaků zrcadlem,ale neumím s tím a ty odlesky na skle a na lunetě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bullet Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 U te treti fotky shora se mi moc libi hloubka ostrosti, to se ti povedlo a pekne si vystihl detail...to se kompaktem fotit moc neda...
organic Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Moc pekny usaty hodinky. Muj gral jsou 372. Ale 11 kilodolaru je drzi ve sfere snu.
vlastimil.talanda Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Veliká gratulace k takovým krásným hodinkám. Dal sem si je jako odměnu za splněný rok. Po fotkách tady mám opět o motivaci postaráno. Děkuju
panedge Odesláno 23. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Pro inspiraci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se