marfcz Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 4orol :to jo, ale směrem dovnitř Sent from the mobile client - Forum Talker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Sklíčko se nechá i vložit rukama. Není to profesionální a riskuješ prasknutí sklíčka. Ale jde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 I hodináři to dělají ručně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfcz Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Pak tedy prosím poraďte, podle čeho na ciferníku?poznám, který strojek musí ven přes sklíčko a tudíž to přestává nedám? Sent from the mobile client - Forum Talker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H_G_ Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Stačí porovnat velikosti ciferníku a zadního deklu, spodem jdou vyndat hodinky, kde je ciferník menší, než zadní deklík. Např. Prim "Pyžama" nejsou spodem, ale vrchem a je to patrné už pohledem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Hlavne to poznáš na vybrání u lunety, pokud je luneta součástí pouzdra, tak to jde pouze zadem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Pak tedy prosím poraďte, podle čeho na ciferníku?poznám, který strojek musí ven přes sklíčko a tudíž to přestává nedám?Jestli to poznáš na ciferníku nevím, po otevření pouzdra je to jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfcz Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Ok, našel jsem jedny hodinky, na kterých si tu rozborka zkusím, tak mi držte palce Sent from the mobile client - Forum Talker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Jo jo, to je krásné dobrodružsví - rozebírat hodinky.Jěště větší dobrodružství je pak jejich skládání dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1roman Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Jedna otázka skúsením dajú sa narovnať nožičky na púzdre hodiniek jednu mám ohnutú ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Většina praskne :-( Ani hodinář to nechce rovnat,nejdřív se to jeví,jako,že by to šlo a pak rup a je to v háji.Tož tak.Zkusit můžeš,ale buď smířený se ztrátama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Z čoho sú hodinky? Ocel sa bude dať lepšie, ako mosadz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Já psal o mosazi a teda o primkách,ocel se přinejhorším dá i přivařit,u mosazi oleze povrchovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1roman Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Ďakujem je to vrak tak to skúsim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Mi zatím nic neprasklo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Zdravím místní profi / hobby hodináře s dotazem.Opravoval - seřizoval jsem o víkendu zapalování na své babettě v hodinkách . Stator zapalování je z poměrně silného magnetu , no a večer koukám , že hodinky ( PS 2 automat ) nejdou , ani po mírném zatřesení , prostě ani ťik . Hodinky jsem uložil a dnes ráno na ně smutně koukám a najednou zase jdou .Mohlo to být zmagnetizováním a mám s tím něco dělat ?Děkuji za vaše rady a zkušenosti Mirek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Zkus je nosit a uvidíš, jestli a. jak půjdou. Taky ti třeba mezi kola mohl zapadnout kus nějakého bordelu a zase se uvolnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Díky , mám je na ruce , zatím šlapou ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1roman Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Je to 66,3 alebo 68,3 ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H_G_ Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Vidím vyraženo 68.3. Pokud jde vyndat strojek, jukni, jestli je tam datový věnec. Pokud bys sundal ručky a cifr, bylo by jasno, jestli to je 68.3, nebo 66.3. 68.6 je taky vyšší o pár mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se