Marfael Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Bude to hodně laický dotaz,protože vůbec nemám ponětí,jak takové chronobudíčky fungují a jak je to složitý mechanismus. Každopádně jeden ze tří chronobudíčků nefunguje a mě by zajímalo,jak vážná (drahá) to může být oprava,nebp-li čím to může být způsobeno???
Návštěvník vterina Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 a ktery? alarm, minuty stopek nebo sekundy hodin. nebo modelu bez alarmu setin, minuty , hodiny stopek. mas kalibr 7T 32, 62, 92???
cody Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Já vím že to není rada, ale není lepší zajít k hodináři? Nebo poslat. Že by jsi to místo tipování věděl na tuty:-)
Marfael Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Měl by to být ten spodní budíček.Kalibr by měl být 7T92 Abych to jen kapku dovysvětlil.Budu mít hodinky,které mají pokažený spodní budíček,ale nikdo neví co tomu je a hodinky ještě nemám.Takže chci jen předběžně vědět,jestli to tak lze říct,jestli to bude drahá,či levnější oprava.Je mi jasný,že to je složité tak určit,ale za zeptání nedám nic... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfael Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Já vím že to není rada, ale není lepší zajít k hodináři? Nebo poslat. Že by jsi to místo tipování věděl na tuty:-) Máš pravdu,možná nakonec ani nebudu mít na výběr,když to budu chtít mít opravené.Tohle je pouze jen tak orientačně,jestli se mám bát opravy,nebo ne,meno jestli se bez toho obejít,protože vše ostatní by mělo běžet. A taky vůbec nevím,jak to u hodináře chodí,aby po mě nechtěl horentní sumu jen za to,že mi řekne,co tomu je:-)
Marfael Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Kalibr 7T92 Hmm,tak to jsem asi v rici.Pokud by to stálo několik tisíc,tak to pro mě nemá význam.Jinak by hodinky měly jet bez problémů,tak když tomu tak opravdu bude,tak ten jedne budíček mi vadit nebude,když nepojede.Ale předpokládám,že je šance,že to třeba bude jen nějaká blbůstka...
Jezevcik2 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 (upraveno) Mám z toho pocit,že máš být těmi hodinkami možná obdarován.Pokud nechceš investovat tímto směrem,tak bych zdvořile odmítl a za těch pár litránků,co by stála oprava bych šel do něčeho pro radost.Ne třeba hned,trochu bych se tu porozhlédnul,pravidelně hlídal bazar,kde se to točí a po pravděpodobném navýšení rozpočtu si vybral si dle vkusu.Zdejší ojetiny jsou vzhledem k tomu,že se jedná o hodinky od fanoušků,většinou ve velmi dobrém stavu a téměř nikdo si tu nedovolí prodávat zajíce v pytli. Možná je to ale celé úplně jinak a máš jasno. Upraveno 8. března 2012 uživatelem Jezevcik2
Marfael Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Mám z toho pocit,že máš být těmi hodinkami možná obdarován.Pokud nechceš investovat tímto směrem,tak bych zdvořile odmítl a za těch pár litránků,co by stála oprava bych šel do něčeho pro radost.Ne třeba hned,trochu bych se tu porozhlédnul,pravidelně hlídal bazar,kde se to točí a po pravděpodobném navýšení rozpočtu si vybral si dle vkusu.Zdejší ojetiny jsou vzhledem k tomu,že se jedná o hodinky od fanoušků,většinou ve velmi dobrém stavu a téměř nikdo si tu nedovolí prodávat zajíce v pytli. Možná je to ale celé úplně jinak a máš jasno. Právě že tady na fóru už pročítám a řeším hodinky 2 měsíce každý den a přítelkyně už si ťuká na čelo,takže chci už něco mít,ikdyž vím,že tím s hodinkama nekončím:-). Obdarován být nemám,kéž by:-).Jinak počkám,co mi dojde a jaká bude realita a uvidím.Pokud vše ostatní půjde,tak to asi nebudu řešit,pokud by to stálo víc jak 1000 kč.
gougy Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Ten "budíček" dole nemusí být nefunkční, ukazuje minuty a hodiny stopek a to holt, pokud nejsou zapnuté, nedělá nic (nikdy jsem kalibr 7T92 neměl, ale mohlo by to tak být)
cody Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Svatá pravda.. jednou jsem taky chtěl pohřbít kámošovo hodinky a ono se to nakonec rozhýbalo, jen máčknout sprvávnou kombinaci:-)Ale tuten kalibr jsem nikdy neviděl...
Dantechno Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Tuten kalibr mam doma. Kdyz je spodni korunka vytazena - alarm aktivovany - tak se rucky nehybou. A prinejhorsim za par stovek koupis nejaky stary Seika s tim samym kalibrem a prohodis vnitrnosti...
Návštěvník vterina Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 ten spodni budicek u 7T92 ukazuje dualni cas a cele hodiny max 12 hodin tedy .u stopek takze rucicka poskoci az po hodine co jsou spustene stopky. treba to vyzkouset tak ze nechas bezet stopky pres jednu hodinu a sledovat zda se to pohnulo. paklize ne tak oprava se nevyplati.
Marfael Odesláno 9. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Díky moc za reakce.Až mi dojdou,budu informovat jak to vypadá a případně požádám o další rady.Díky moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se