Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

nikdo z nás není znalec a kolegové chtějí nasát tu atmošku, samozřejmě za co nejmenší peníz..

atmosku ceho? je to tam podobny, jako v Disneylandu u Parize nasavat atmosku francouzskeho venkova

Upraveno uživatelem simon_magus
Odesláno

nikdo z nás není znalec a .....

Za mě a 28 dalších spokojených pan Pavelka. Kdo jednou zkusí nechce jinak :smile_anim:

Určitě se tam zase jednou vrátíme. :guitar: :wine:

• po 3 týdnech...
  • Po letech...
Odesláno

Dovolím si oprášit starší vlákno. Rádi bychom si v lednu udělali víkend u vína, čili budu rád za jakékoli vaše aktualizované reference. Podmínkou je hezké prostředí (sklep a ubytování) a slušný mok. Nejsem Putin, ale nějakou úroveň, ať to má  :king:

• po 5 týdnech...
Odesláno

Rád bych taky přioprášil staré vlákno. Plánujeme taky vyvést pár lidí do sklípku. Požadavky. Pro cca. 50 lidí, dobré víno, jídlo, prostředí, hudba, průvodce, flek pro bus. Bez ubytování. Protože u nás rozumíme maximálně slivovici a sobě, budu rád za dobrý tip. A myslím, že i ostatní. Dík.

Odesláno

"Protože u nás rozumíme maximálně slivovici a sobě".....skvělej vtip (pro ty pomalejší, pán je neurochirurg :)). Ale se sklépkem neporadím, od té doby, co tam nejezdím :( 

• Po letech...
Odesláno
Před hodinou, neronet napsal:

Jasně, paráda, hlavně nenápadně. @neronet když už máš registrační mail xxxxx@vinarstvizapletal.xxx a děláš si reklamu hned prvním příspěvkem, tak měj aspoň ty koule na to, napsat něco jako: jo, jsem to já, zkuste, uvidíte, atd .... Jo, a mimochodem, nemyslím, že reakce na příspěvek z roku 2015 je zrovna to pravé 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...