JKsro Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Nedami to, vyrazim se tam podivat. Vybava kratasy, tilko, sandaly (ponozky necham doma) Pak se podelim o jejich pristup :-D Tento tyden jsem tak byl u Dusaka a zadne pohrdani jsem necitil
IntoPicture Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Odesláno 6. července 2013 Nejlepší je PD v outletu, když ti nažehlení mladí pánovébalí věci za pár éček v rukavicích... Jeden by čekal, že by to u nás za i několikanásobek ceny mohlo být taky . Jinak s tou Čínou bych to tak zle neviděl - brýle jsou Rodenstock (Japonsko), džíny vyrábí Blessed&Cursed (Německo) z japonského denimu, kožené oblečení Baldessarini (Německo), kožená zavazadla jsou Itálie, sportovní věci Adidas (a min. některé hadry Německo), na řidičské hadry mají tuším vlastní fabriku v AT/DE, atd.
quest987 Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Odesláno 6. července 2013 Nejlepší je PD v outletu, když ti nažehlení mladí pánovébalí věci za pár éček v rukavicích... Jeden by čekal, že by to u nás za i několikanásobek ceny mohlo být taky . Jinak s tou Čínou bych to tak zle neviděl - brýle jsou Rodenstock (Japonsko), džíny vyrábí Blessed&Cursed (Německo) z japonského denimu, kožené oblečení Baldessarini (Německo), kožená zavazadla jsou Itálie, sportovní věci Adidas (a min. některé hadry Německo), na řidičské hadry mají tuším vlastní fabriku v AT/DE, atd. Nevím jak ostatní věci , ale se sportovníma botama co pro ně dělá adidas absolutně tragická zkušenost měl jsem dvoje a po půl roce nosení jsou knicemu, když je venku mokro, prší, tak do obou teče někde prasklá podrážka. Takže boty PD už nikdy více
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se