Přejít na obsah

Antireflex na safíru - zkušenosti se životností?

Duke650

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po roku...
Hodinky dneska dorazily a musim rict, ze predcily vsechna moje ocekavani. V optice udelali misto modre vrstvy zelenou, coz mi zprvu trochu vadilo, ale na hodinkach to vypada opravdu super. Nakonec udelali vrstvu pouze z vnitrni strany, ale bohate to dostacuje.

Bakere dotaz....to jsi jim tam dal celé hodinky, oni je rozebrali, nahodili AR a potom zase složili? Jestli ano, tak všechna čest Optik-hodinář. Uvažuji taky o vnitřní a snad i vnější vrstvě AR na Archimede Pilot tak se omlouvám, že oživuji vlákno... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozrejme ze ne, poslal jsem jim jen sklicko. Je taky dobre to udelat u novych hodinek, kde sklicko nema zadna "poraneni", jinak se AR sloupne. I na safiru jsou casem mikroskrabance.

Jj díky moc, sice na těch mých nic nevidím, žádné mikroškrábance, ale musel bych je dát rozmontovat atd...což nevím jestli se vyplatí..ještě jeednou díky.. :)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

V několika náhodně navštívených optikách mi bohužel nezávisle na sobě řekli, že mi takovou úpravu nejsou schopni udělat, tak jsem vyrazil do výše zmíněné pobočky a tam mi pán řekl, že už mi bohužel ani oni nepomůžou. Cca rok zpátky to prej vozili někam do tesly, kde vlastnili nějakej starej stroj, kterým to byli schopni udělat, ten už bohužel nefunguje a už tuhle službu neposkytujou a ani netušil, kde jinde by mohl někdo něco takovýho udělat. Kdyby měl prosím někdo nějakej tip, tak bych to strašně ocenil :) ...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zdravim,

tak jsem trochu zpatky. Chtel bych trochu potunit tyhle Tissoty. Nedokazal jsem najit odkazy ktere tu drive byly a tak se ptam tady, jestli je mozne dodatecne aplikovat antireflex na vypouklem sklicku obdelnikoveho tvaru:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pripadne jestli mi nekdo muze sdelit kdo se touto cinnosti zabyva? Jeste bude potreba vyresit zda to sklickou pujde vubec bezpecne vyjmout. :crying_anim02:

dekuji za kazdou radu

Upraveno uživatelem klobadysek
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...