Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čekal jsem, jestli Bulova představí trochu rozumnější designy v řadě Precisionist, ale vypadá to, že se nedočkám...

Parametry nového představeného chronographu znějí zajímavě - přenost 1/1000 s, roční odchylka 10 sekund, 12 hodinový sčítač a plynulý pohyb vteřinové ručičky. Design je bohužel pořád stejný jako o předchozích modelů a vůbec mě neslovuje...nehledě na velikost.

Proč kurník nemůžou udělat nějaký hezký nadčasový sportovní hodinky (čerpat snad mají z čeho), prdnout tam ten jejich vylepšenej quartz s plynulou vteřinovkou a hotovo. Sice podle WUS ta roční odchylka 10 sekund neplatí vždy, myslím že nepoužívají thermo kompenzaci, takže za určitých podmínek je odchylka větší, ale to by mě netrápilo.

Posted Image

Další novinka tentokrát z mechanické oblasti zní také velmi zajímavě - Bulova Accutron Caliborator používající External Fine Adjustment System. Zajímalo by mě, jestli v téhle oblasti už byly i jiné pokusy od dalších značek, každopádně pokud to bude fungovat jak má, tak nás chronomagory by to mohlo hodně oslovit.

Jde víceméně o to, že bude možné si chod hodinek regulovat za pomocí speciálního klíče, který se zasune z boku do hodinek. Na ciferníku je ukazetel nastavení a v jednoduchých krocích by mělo být možné hodinky bud zpomalit nebo urychlit. Jak je řešený port jsem nevyčetl, ale podle fotky to vypadá na druhou korunku, která bude chránit otvor do hodinek? Nápad velice zajímavý, uvidíme jestli bude v nabídce jediný model nebo více designů.. Dostupnost by měla být září 2012.

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Měl bych taky jednu basilejskou novinku z řady Precisionist, model 98B168, který má speciální zámek lunety, docela divočina.

post-7316-092753000 1331843516.jpg

Upraveno uživatelem Orca
Odesláno

Na designu je bohužel vidět jiný vkus světa "nového" vlastníka značky.

Technicky jsou Precisionist vyjímka mezi quartzy, kterou bych nosil, ale jaksi na ruce mi sedí max 35mm pouzdro, u 40mm nezkrátím dostatečně tah.

Odesláno

Na designu je bohužel vidět jiný vkus světa "nového" vlastníka značky.

Technicky jsou Precisionist vyjímka mezi quartzy, kterou bych nosil, ale jaksi na ruce mi sedí max 35mm pouzdro, u 40mm nezkrátím dostatečně tah.

A kdyby zůstalo jen u 40mm...ty další kousky z řady Precisionist jdou snad až k 46 mm nebo kam + žádný střídmý design. Když zminuješ toho vlastníka, tak jak tak koukám na svůj první příspěvek a ty chronography, tak v tom úplně fakt vidím Citizen....škoda no...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...