Přejít na obsah

Najnenapadnejšie R

xlaque

87 hlasů

1. 1. Ktoré sú, podľa Vás, najnenapádnejšie Rolexy ?

• Datejust
      19
    • Day-Date
      2
    • Daytona
      4
    • Deepsea
      2
    • Explorer
      28
    • Explorer II
      8
    • GMT-Master (II)
      2
    • Milgauss
      11
    • Sky-Dweller
      0
    • Submariner
      6
    • Yacht-Master
      4
    • Yacht-Master II
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Chronomag ma neustále inšpiruje v sociológii bežného života. V poslednom čase hlavne tento nazor. Ale vlastne je aj celkom pravda, že Rolexy nemali vystrelky, ako napr veľke B.

No otazka znie-čo myslíte, ktoré Rolády sa najjednoduchšie stratia v dave a prečo ?

Do ankety som dal obe verzie Yachtmasterov a Explorerov, kedže su to uplne odlišne hodinky, naopak pri Datejustoch a Day-Date chybaju ich verzie II, pretože vzhľadovo su de facto rovnake (až na veľkosť). Pridane boli aj Sky-Dwellery, coby pravdepodobna buduca klasika (minimalne vo vychodnejších krajinách).

Cellini chybaju pre malu rozširenosť a klasické Oystery tiež, nechcelo sa mi všetky vypisovať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Starý SeaDwellery (nemáš je ve volbě), nemají kyklopa a vypadají jako tisíc dalších obyčejných hodinek, nebo jak řekl jeden můj kamarád (jen lehce nakažený chronobundusem)

"to jsou fejky Rolexu, však tam není lupa"

to mi připadá zajímavý :)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Počkej... Pro tebe je důvod ke koupi starší subů to, že jsou nenápadný? Chápu, že to může být někdy výhoda, ale určitě ne důvod. Kup si odrbaný Sport I, ty jsou nenápadný ještě víc :)

To by bylo řešení ;) ale na to budou ES2012..

Ne, sobecky se mi líbí pocit, že já (a přinejhorším ještě další chronomagor u stolu a v úplně nejhorší variantě i partnerka :D) vím a to stačí.

Někdy je výhodou i automatické očekávání okolí, že se jedná o fejk, ze stejného důvodu jsem měl třeba na foťáku přelepené nápisy "nikon". Ono pak to dodrbané, velké tělo působí jako bazarový kousek bez ceny a člověk má víc klidu.

Odkaz ke komentáři

Nikon poznám i kdyby koukalo z těla jenom "pár cm2" :)

P.S. Každopádně běžný člověk nepozná, že máš na ruce Rolex i když jsou v jiném provedení, to pozná pouze člověk našeho ražení.

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

No to teda ne :)

Jinak co se týká nenápadnosti, tak jsem včera viděl na kamarádce černé hodinky Rado, které jsem ohodnotil tak kolem 10 tis. a ejhle, řekla, že staly 40 litrů, no to bych u této značky nehádal ani náhodou a hlavně bych to za ně nedal, to bych koupil raději Omegy, které vyjdou i levněji. Takže někdy stačí i jiná trochu podceňovaná značka a člověk je "vedle jak ta jedle".

Odkaz ke komentáři

Jak říkáš, Rolex je konzerva a narozdíl od Breitlingu si u mě nikdy nikdo nevšimnul, že mam na ruce něco zvláštního, a to jsem měl Dj II, Suby LV, Suby LN, GMT Master II, Milgauss black, GV (u GVček lidi zaujme to zelené sklo, to je pravda), ale krom mých známých nikdo neví, co mam na ruce. A i ti známí kroutí hlavou, jak to, co vypadá jako hodinky ,,po dědečkovi", může stát tolik. Ale tak vybral bych něco, co se míň leskne, takže Explorery, či Suby... Když se ale někde vidim v zrcadle například s Milgaussama GV, ani ty mi nepřijdou vyloženě nápadné, to zelené sklo není tak výrazné, jak jsem si původně myslel. Takže za mě jsoiu všechny RLX, krom nějakých extravagancí, jako fullgold se šutrama, celkem nenápadné a nadčasové hodinky. 

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

Jasne, presne o tom mluvim.. U nas R nevidis vubec.. A to jeste u nas ve vidlakove.. Ale kdekoliv jinde v zahranici, kde se podivas samej R.. A to fakt, treba jen v hotelu na Kanarech je mel snad kazdej druhy..;) a myslim, ze to fiky nebyly..;)

A jestli myslis jako masovka pro snobiky v cizine, kteri tomu moc nerozumi, tak asi jo.. V tom kvantu se to asi ztrati a kazde jine jsou oproti R napadnejsi..:(

Upraveno uživatelem kulix
Odkaz ke komentáři

ja spis chtel poukazat na vlastni zkusenost, tzn ty a ostatni chronomagori poznate, ze ma nekdo na ruce rolexy, pokud ale nekdo vnima hodinky, jakoze sou to hodinky, coz je vetsina, pripadne tech par znalejsich, co maj poneti o tissotech, festine, armani a beckach, tak proste nikdo netusi, ze mas rolexy. vtip je v tom, ze kazdej zna rolex, ale malokdo ho pozna, bo ani nevi, jak vypada, ze.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...