lib Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 libečku to je míněno opačně, to je bikerova výtka mně, dnes použitá mnou na maroshe, protože mi nebral telefon, chtěl jsem mu totiž udělat kšeft a pojistit si hodinky proti odchylce +5/-5 sec. Aha. Nebude ale lepsi priplatit is na lepsi hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 jasně, přírodní , zkratka mezi Vsetínem a Rožnovem... dneska jsem tam i foukal do Drageru, prý si tam navalení valaši zkracujou cestu a teď jednu bikerovskou... ber telefony Už hakuju, nešlo to, volal jsem zpátky a po tombedovsku si mě tipnul a měl jsem též po pitchi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 (upraveno) jasně, přírodní , zkratka mezi Vsetínem a Rožnovem... dneska jsem tam i foukal do Drageru, prý si tam navalení valaši zkracujou cestu a teď jednu bikerovskou... ber telefony Double post(oslava svojich urodin s kolegy z futsalu, z paru pif a jamesonek.), sorry. Upraveno 3. května 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 libečku to je míněno opačně, to je bikerova výtka mně, dnes použitá mnou na maroshe, protože mi nebral telefon, chtěl jsem mu totiž udělat kšeft a pojistit si hodinky proti odchylce +5/-5 sec. Pojišťuju jedině quartzy, keré udělají za měsíc odchylku + - 0sec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Aha. Nebude ale lepsi priplatit is na lepsi hodinky? s úchylkou ohledně odchylky problém nemám, ale chtěl jsem udělat Marusje radost Už hakuju, nešlo to, volal jsem zpátky a po tombedovsku si mě tipnul a měl jsem též po pitchi. moje Nokia nezaregistrovala žádné zmeškané volání, ani típanec, fakt, že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 s úchylkou ohledně odchylky problém nemám, ale chtěl jsem udělat Marusje radost moje Nokia nezaregistrovala žádné zmeškané volání, ani típanec, fakt, že ne Se mi to nechce hledat, jasné je jedno. Mám Tě rád, nepokaž si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 novy spolubyvajuci, snad ho ta smečka drozdov čo u mna na zahrade squatuje, usetri aspon tyzden.. je sice drevokazny ale tak aspon je s nim sranda bo nehryzie ani nesm.di.zhruba tyzden sa hreje na trampoline na ochrannej sieti titanus giganteum to urcite nie je, ale leti s takym rachotom, ze sa to neda nepocut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 instant,aby si v tom nebol sam,drevovrtaka mam aj ja ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 kym si len chrobaky ukazujeme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 kym si len chrobaky ukazujeme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Už hakuju...... maroshu super, kde? Klidně SZ, fakt jsem rád že konečně taky trpíš pod bičem zaměstnavatelů jak mi ostatní... ......oslava svojich urodin...... Proč o tom nevím a místo abych se nalíval s Tebou nalívám se jinde? instant,aby si v tom nebol sam,drevovrtaka mam aj ja ... Co to je ten "drevovrtak" česky? Nějaký tesařík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Lat. cerambyx cerdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Co to je ten "drevovrtak" česky? Nějaký tesařík? ano,presne tak tesarik obrovsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 shodou okolností jsem na brouka včera taky narazil, nebyl to tak velký tesařík, ale za to měl paraplíčko jinak tohle vlákno mě baví, oblízám zahradu a hledám kde co kvete... teď je období rododendronů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 ano, je cas.. chrobaky mate dajake neduzive, azalky a rododendrony tež vypelichane - tcheba ich pchekypchyt! .. http://www.youtube.c...d&v=vGQ96f9jfwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 (upraveno) to je tím, že nelijeme pod kytky baraczs palinku jako vy , jsme holt minimálně o 14 dní zpoždění EDIT: ty rodouše jsou ješte malé a mladé Upraveno 6. května 2012 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 jasne jasne + tie moje su hybridy, to je tiez iny zivocich nez klasicka azalka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 (upraveno) Upraveno 6. května 2012 uživatelem zid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 tombed paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se