Moty Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Přišel mi dopis z NESTu Milí příznivci FORTIS, užijte si akční zážitek v oblacích nebo získejte inspiraci pro nevšední dárek! Při nákupu hodinek Fortis v průběhu roku 2012 získáte zdarma certifikát na 30min. let pro jednu osobu v hodnotě 2.600 Kč. Odlétá se z letiště u Příbrami dvoumístným letadlem CTLS s polepem Fortis. Akce probíhá u většiny autorizovaných prodejců Fortis v ČR a je pořádána výhradním zastoupením NEST, spol. s.r.o. ve spolupráci s prodejcem soukromých letadel OK Light Aircraft s.r.o. Předváděcí letadlo CTLS s polepem hodinek a loga Fortis je k vidění na zemi i ve vzduchu už od roku 2011 na letišti Drásov ? Příbram a leteckých akcích, kterých se OK Light Aircraft účastní. Letos je navíc součástí putovní výstavy letectví, která probíhá během března v OC Arkády Praha, v květnu v Olympia Brno a v září na letišti Ruzyně. Srdečně Vás tímto také na putovní výstavu "V zajetí oblak" zveme. Program pro OC Arkády naleznete: www.arkady-pankrac.cz Případné informace o promo akci FORTIS získáte na níže uvedených tel. číslech nebo na www.svycarskehodinky.cz
cody Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 (upraveno) Já měl dneska čirou náhodou lítání i bez Fortisek:-)) Poprvé jsem letos vzal letadlo a vrtulník, že zkusím jestli udržím po zimě rádio. Na letišti u Babic (známé modelářské letiště pro milovníky velkých modelů větroňů tahaných "vlečnou") přistál nouzově opravdový větroň s 16m rozpětím křídel. Vypadl z termiky. Oba piloti čekali na odvoz a rozebírali stroj. Pomoc nejen jela ale i letěla, motoráky z nedaleké zákadny. Na letišti jeden přistál, tři kroužili a přelétávali. Lepší než leteckej den... pilot co přistál byl ochota sama. Možná, že by se nechal ukecat k letu, malá by moc chtěla... tohle táta ještě doma nemá:-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. března 2012 uživatelem cody
Hugo14 Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 (upraveno) Teda to je síla ten marketing. Poukaz na 30 minutový let v hodnotě 2600Kč znamená 5200 Kč na hodinu. Když vezmu, že běžná cena pronájmu CTLS je někde okolo těch 2600 kč, ale za hodinu, tak to je dobrý mazec... Já vím, tady to je jedno - koupíš hodinky, poletíš,paráda. A cena za let ti je někde, protože ji neplatíš. Ale jak se z toho takovýmito triky dělá zdání luxusu, to je jako nabídka hodinek "Graff von Kannonenfutr" Edit: Vynechám to, že OK-PUS22 je ultralight a s ním je to vyhlídkovými lety ze zákona trochu na hraně. Pokud objednavatel (kupující hodinek, resp NEST) platí defcto plné náklady provozovateli, tak to sm.dí. Respektive pes bude asi v tom, že se neplatí plné náklady, ale pouze se to kupujícímu v rámci zdání luxusu tak deklaruje. Nicméně to je plně věc jejich vztahu.... Upraveno 18. března 2012 uživatelem Hugo14
cody Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Díky za upřesnění ohledně ultralightu. Je fakt, že nabídka koupě Askania + let v Albatrosu byla zajímavější. Zase ty hodinky stáli cca 60.000kč. To jsem zvědavej, kdy Poljot International nabídne hodinky za mega + let SU34 (s odpalem raket)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se