Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si ne německé EBAY vyhlédl tyto Orisky.

Nevíte jaká je kvalita? Osobně se mi moc líbí a uvažuji o nich.

http://cgi.ebay.de/ORIS-Meistertaucher-44m...1QQcmdZViewItem

A dotaz na případné odborníky.Vzhledem k tomu,že s Ebay nemám vůbec žádnou zkušenost,poomohl by někdo ze zde přítomných je koupit,za příslušnou odměničku?

Odesláno

Díky ...

Je fakt ,že jsem v nadšení nedomyslel ten titan a vzhledem k tomu ,že Samuraie už se mi zdaj na ruce nějak lehké,tak by to možná nebylo to nejšťasnější.Ale vzhledově je to prostě super kus hodinek,které já fakt můžu.A co kdybych se náhodou hloubkově potápěl ,to je vlastně i potřebuju

:D a =D

Návštěvník Snow
Odesláno

Tady máš podrobný popis :

Oris Der Meistertaucher Regulateur

A Titan among deep-sea divers.

The Oris Meistertaucher, Regulateur embodies the highest security standards of a professional diver?s timepiece. The watch encased in titanium, is water-resistant up to 1000 m, It was tested by the Technical Section of the German Federal Military for ships and marine weapons WTD 71 (Wehrtechnischen Dienststelle für Schiffe und Marinewaffen WTD 71). In the compression cabin the champion diver successfully passed extreme tests of up to 100 bar (= 1000 m depth).

The watch with its special regulator movement has an unidirectional rotating security diver?s bezel, a helium valve and a 4.70 mm thick sapphire crystal, with inside anti-reflex coating.The black rubber strap with vertical tyre tread emphasises the sporty appearance of this watch of the Oris diver's line.

The Oris TT1 Meistertaucher Regulateur ? unmistakably sporty and professional.

Tested by the German federal Army

up to 100 bar (1000 m) 649 7541 70 64 RS + MB

Æ 44.00 mm

Mechanical automatic movement, decentralised displays of hours and seconds, minutes at the centre, date window at 6 o?clock, black dial with raised indices with Superluminova inlay, bold hands filled with Superluminova, massive titanium case, unidirectional divers top ring, 4.70 mm thick curved sapphire crystal with inside anti-reflex coating, screwed titanium crown at 4 o?clock, screwed helium valve at 2 o?clock, water resistant to 1000 m, massive screwed titanium back, black rubber strap with vertical grooves and extensible folding clasp or massive titanium bracelet with progressive thickness and extensible folding clasp.

Zde je odkaz na web ORIS :

http://www.oris.ch/

Odesláno

Ahoj, já si tyto hodinky koupil v prosinci 2006 na Tenerife za 1.039 EUR.

Jsou lehké, velmi pohodlně se nosí, budí docela pozornost svým neobvyklým vzhledem. Jen rezerva chodu se mi zdá poměrně malá (ale je pravda, že jsem ji neměřil, jen mám oproti jiným svým hodinkám pocit, že se zastavují maličko dříve). Plánuji ale koupit watchwinder, takže to bude v pohodě.

Jediná věc, která mi na nich vadí, je (nevím, jak to přesně nazvat) spona na kovovém řemínku. Je hladká a hodně leská a přesto, že jsem opatrný, už je na ní dost škrábanců. Myslím, že kdyby ji udělali z matného titanu, bylo by to lepší.

Balení hodinek je naprosto dokonalé - velké pouzdro, náhradní pryžový řemínek, šroubováček, náhradní šroubky, podvodní baterka, mapa potápěčských míst, ... Paráda :o)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...