Petr Svenda Odesláno 21. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2012 (upraveno) Tak to byla akce kulový blesk ....a tak je to správne, tak to má byt !!! Kluci, vy jste mi, ale podařená trojka ...to jsem si říkal, že bych si s váma zašel na pivko, jak jsem byl tuhle o víkendu ve Vyškově , ale ještě bych dostal nějakou ránu do hlavy ... Petře, ty JLC v prodejním vlákně nevypadají vůbec špatně ...co myslíš ? Já je chodím okukovat několikrát denně .... No, ty jsou bohuzel prede mnou bezpecne, nejsou zdroje Jo, trojka, s tema silencema se zatim nemuzu merit... ale tvrde na tom makam Prijed, zajdem do Tamtamu a uvidis zac je toho loket Upraveno 21. března 2012 uživatelem Petr Svenda
financ Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 No, ty jsou bohuzel prede mnou bezpecne, nejsou zdroje Jo, trojka, s tema silencema se zatim nemuzu merit... ale tvrde na tom makam Prijed, zajdem do Tamtamu a uvidis zac je toho loket Sám jsi šílenec, mrkni se do svoji vitrýnky :-). Prodej to, kup si něco s korunkou a uvidíš jak budeš vyrovnaný. Huusssaaaaaa :-)
Petr Svenda Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Sám jsi šílenec, mrkni se do svoji vitrýnky :-). Prodej to, kup si něco s korunkou a uvidíš jak budeš vyrovnaný. Huusssaaaaaa :-) No, tak to, jaksi... mas pravdu! Jaka Husa?
financ Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 No, tak to, jaksi... mas pravdu! Jaka Husa? Tys neviděl film Bad Boys II? To je taková relaxační pomůcka :-)
Petr Svenda Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Jsem zpozdilec, nevidel jsem ani Bad Boys I!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se